• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική κερδίζουν τις εντυπώσεις στο Δουβλίνο

admin Από admin
31 Ιανουαρίου, 2024
Σε Featured, Κεντρική Μακεδονία, Οικονομία, Τουρισμός, Χαλκιδική
1
SHARES
13
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Το ενδιαφέρον των Ιρλανδών τουριστών για επισκέψεις σε περιοχές με ήλιο, θάλασσα, πολιτισμό, καλό φαγητό και διασκέδαση διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης Holiday World Show 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο από τις 26 ως τις 28 Ιανουαρίου 2024 και συμμετείχαν από κοινού, ο Οργανισμός Τουρισμός Θεσσαλονίκη και Χαλκιδικής. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις της Ιρλανδίας με πάνω από 40.000 επισκέπτες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Με την εξαιρετική συνεργασία του γραφείου εξωτερικού Ηνωμένου Βασιλείου και την προϊσταμένη του κ. Ελένη Σκαρβέλη, οι δύο οργανισμοί παρουσίασαν τους προορισμούς τους στο περίπτερο του ΕΟΤ και κέντρισαν το ενδιαφέρον του ενημερωμένου Ιρλανδικού κοινού.

Η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ryanair από τέλη Μαρτίου μέχρι τέλη Οκτωβρίου ενισχύει την ανοδική πορεία της Ιρλανδικής τουριστικής αγοράς, γεγονός που επιβεβαιώνεται και με την αύξηση των αφίξεων στο αεροδρόμιο Μακεδονία κατά 4% για το 2023.

Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα της Air Lingus της Ιρλανδικής αεροπορικής εταιρίας οι Ιρλανδοί κατατάσσουν την Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς που θέλουν να επισκεφθούν.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ιωάννης Κουφίδης είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

7 Ιουλίου, 2026

Κλειστός σήμερα ο δρόμος Πευκοχώρι – Πανόραμα – Αγία Παρασκευή λόγω επικινδυνότητας

7 Ιουλίου, 2026

Στις επαφές που είχαν τα στελέχη των δύο οργανισμών εισέπραξαν θετικά σχόλια με την product manager του Tour Operator Sunway, Carmel Cassidy, (που φέτος αναδείχτηκε ο καλύτερος Tour Operator της Ιρλανδίας), να δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την περσινή πορεία των κρατήσεων ενώ αντίστοιχα τα στελέχη της Click&Go, Abbey travel και Best4Travel επιβεβαίωσαν την πολύ καλή απόδοση της Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης για το 2023.

Στο πλαίσιο των μελλοντικών κοινών δράσεων, στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής συμφώνησαν με την Managing Director του Travel Counselor, Cathy Burke, την οργάνωση ενός κοινού fam trip τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με 6 Ιρλανδούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Το περίπτερο του ΕΟΤ επισκέφθηκε ο Υπουργός Τουρισμού της Ιρλανδίας Geo Varadkar, η Πρέσβης της Ελλάδος στην Ιρλανδία Μαγδαληνή Νικολάου και ο πρέσβης της Κύπρου Λούης Τηλεμάχου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου τόνισε: «Η άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και το Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής για την προβολή του κοινού προορισμού στην Ιρλανδία είναι δομημένη σε γερές βάσεις. Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με στελέχη υψηλού επιπέδου σε ενέργειες που αυξάνουν την επισκεψιμότητα, όχι μόνο σε επίπεδο ποσοτικό αλλά και ποιοτικό. Η Ιρλανδία είναι μια χώρα ανερχόμενης οικονομίας και υπάρχει διαθέσιμο εισόδημα για τον τουρισμό. Οι Ιρλανδοί θέλουν να ταξιδεύουν και όσο βελτιώνεται το οικονομικό τους επίπεδο θέλουν να ταξιδεύουν περισσότερο. Ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα, καθώς επιζητούν τον ήλιο, τη θάλασσα, την καλή ατμόσφαιρα, τον πολιτισμό και την εξοχή. Η Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική δημιουργούν έναν εξαιρετικά ελκυστικό μείγμα για τον Ιρλανδό τουρίστα».

Ο κ. Τάσιος, πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που η συνεργασία των 2 οργανισμών και η -από κοινού- προσπάθεια μας φέρνει απτά θετικά αποτελέσματα. Η Ιρλανδία είναι μία σχετικά μικρή και νέα αλλά ανερχόμενη αγορά με ποιοτικά χαρακτηριστικά, στην οποία ξεκινήσαμε τη συστηματική και στοχευμένη προβολή από το 2020 σε συνεργασία με τον Οργανισμό της Θεσσαλονίκης και συνεχίζουμε με συνέπεια. Για εμάς στη Χαλκιδική, σημασία έχει η διασπορά και η ανάπτυξη νέων αγορών στο Νομό, που θα βοηθήσουν και στην επέκταση της τουριστικής σεζόν».

Πηγή: grtimes.gr

Προηγούμενο

Παραλύει αύριο η Θεσσαλονίκη: Απόβαση με τρακτέρ και αγροτικά στην Agrotica

Επόμενο

Χαλκιδική: Παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα του KOUZINA 2024

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ο Ιωάννης Κουφίδης είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

7 Ιουλίου, 2026
Featured

Κλειστός σήμερα ο δρόμος Πευκοχώρι – Πανόραμα – Αγία Παρασκευή λόγω επικινδυνότητας

7 Ιουλίου, 2026
Featured

Ο «Αρνιώτικος Γάμος» ταξιδεύει στη Σερβία: Το παραδοσιακό έθιμο της Χαλκιδικής γίνεται εργαλείο τουριστικής προβολής

7 Ιουλίου, 2026
Επόμενο

Χαλκιδική: Παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα του KOUZINA 2024

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» / EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Συνελήφθη 48χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.