• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Κασσελάκης για Ισραήλ: Η Ελληνική Κυβέρνηση να πάρει πρωτοβουλίες για στήριξη των θυμάτων του πολέμου

admin Από admin
9 Οκτωβρίου, 2023
Σε Κόσμος
Ψηφοφορία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. 
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ψηφοφορία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

7
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

«Η λογική της “εκδίκησης”, ανεξαρτήτως απωλειών αμάχων, στην αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων, την οποία ανέδειξε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, είναι καταστροφική για Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους» τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης για τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Αυτές τις δύσκολες στιγμές οι σκέψεις μας είναι στους λαούς του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υποστηριχθεί από όλη την διεθνή κοινότητα το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, που προτρέπει όλες τις πλευρές σε μέγιστη αυτοσυγκράτηση και προστασία των αμάχων σύμφωνα με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, υποστηρίζοντας, παράλληλα, κάθε δυνατή διπλωματική προσπάθεια για την αποφυγή ευρύτερης ανάφλεξης.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκος εστιάτορας ξυλοκόπησε άγρια 68χρονη επειδή διαμαρτυρήθηκε

18 Ιουνίου, 2026
AP

Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας

15 Ιουνίου, 2026

Η λογική της «εκδίκησης», ανεξαρτήτως απωλειών αμάχων, στην αντιμετώπιση τρομοκρατικών επιθέσεων, την οποία ανέδειξε ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, είναι καταστροφική για Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρέπει να καταβληθούν συγκροτημένες διεθνείς προσπάθειες για κατάπαυση πυρός με σκοπό την επανεκκίνηση των συνομιλιών για λύση ειρηνικής συμβίωσης δύο κρατών, στη βάση των συνόρων του 1967 με τα Ανατολικά Ιεροσόλυμα πρωτεύουσα του Παλαιστινιακού κράτους.

Η απόλυτα καταδικαστέα επίθεση της Χαμάς έπληξε βάναυσα την ασφάλεια Ισραηλινών και Παλαιστινίων και μαζί, αυτήν την προοπτική για επανεκκίνηση συνομιλιών. Έχουν δει το φως της δημοσιότητας αποτρόπαιες ενέργειες από τη Χαμάς, οι οποίες θα πρέπει να διερευνηθούν ως εγκλήματα πολέμου.

Η προοπτική ειρηνικής συμβίωσης δύο κρατών είχε δε, συστηματικά υπονομευθεί την προηγούμενη περίοδο από τους παράνομους ισραηλινούς εποικισμούς και τη συνεχιζόμενη κατοχή παλαιστινιακών εδαφών, καθώς και την κλιμακούμενη ένταση και τις επιθέσεις κατά παλαιστίνιων αμάχων, με μεγάλες ευθύνες του ισραηλινού κράτους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες για στήριξη των θυμάτων του πολέμου, προσφέροντας περίθαλψη Παλαιστίνιων και Ισραηλινών τραυματιών σε ελληνικά νοσοκομεία και συντονίζοντας τη φιλοξενία οικογενειών, οι οποίες εγκαταλείπουν τις εστίες τους.

Πρέπει, παράλληλα, να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή στη βάση των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, καθώς και να σταθεί απέναντι σε εγκλήματα πολέμου ανεξαρτήτως από ποιον διαπράττονται.

Πηγή: ertnews.gr

Προηγούμενο

Χαλκιδική: Ποιοι εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι από την πρώτη Κυριακή – Τα αποτελέσματα ανά δήμο

Επόμενο

Καιρός – Θοδωρής Κολυδάς: Πόσο θα διαρκέσει το όψιμο καλοκαίρι στη χώρα – Πού θα έχουμε «μίνι» κακοκαιρία την Τετάρτη

ΣχετικάΆρθρα

Κόσμος

Τούρκος εστιάτορας ξυλοκόπησε άγρια 68χρονη επειδή διαμαρτυρήθηκε

18 Ιουνίου, 2026
AP
trash

Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας

15 Ιουνίου, 2026
Αθλητικά

Τραγωδία στις Φιλιππίνες: Δύο νεαροί φοιτητές έχασαν τη ζωή τους σε δραστηριότητα ομάδας μπάσκετ

15 Ιουνίου, 2026
Επόμενο
φώτο αρχείου

Καιρός - Θοδωρής Κολυδάς: Πόσο θα διαρκέσει το όψιμο καλοκαίρι στη χώρα - Πού θα έχουμε «μίνι» κακοκαιρία την Τετάρτη

(φωτ. αρχείου). [INTIME NEWS]

Δημοτικές εκλογές: Αλλάζει χέρια τουλάχιστον ένας στους τρεις δήμους στην Κεντρική Μακεδονία

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.