Μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας αναμένονται δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας.
Ανοιξιάτικος και καλός αναμένεται να είναι ο καιρός μέσα στον Απρίλιο, ωστόσο ανά διαστήματα θα εκδηλώνονται κύματα κακοκαιρίας.
Η κακοκαιρία Ιλίνα που ξεκίνησε την Κυριακή (2/4) τελειώνει σήμερα το βράδυ, όμως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες βροχερές ημέρες. Μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας αναμένονται δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας, ωστόσο, από την Μεγάλη Πέμπτη προβλέπεται να είναι καλός ο καιρός.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Παναγιώτη Γιαννόπουλου, η Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα είναι τόσο ανοιξιάτικη. Η θερμοκρασία θα είναι κάτω από 20 βαθμούς.
Αντίστοιχα, και ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός, εκτιμά ότι ο καιρός θα είναι άστατος με μπόρες. Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα φαίνεται ότι ο ήλιος θα βγει, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν σύννεφα.
Για άστατες καιρικές συνθήκες κάνει λόγο και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, ωστόσο σημειώνει ότι από Μεγάλη Πέμπτη θα βελτιωθεί ο καιρός. Σύμφωνα με τις προβλέψεις του από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα οι καιρικές συνθήκες θα είναι σχετικά καλές.
Πηγή: newsbomb.gr








