• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Κινδυνολογία κατά ΣΥΡΙΖΑ από Μητσοτάκη με το βλέμμα στις κάλπες

admin Από admin
14 Φεβρουαρίου, 2023
Σε Πολιτικά
EUROKINISSI

EUROKINISSI

6
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Στο παιχνίδι της δημιουργίας εντυπώσεων, των λογικών αλμάτων, της διαστρέβλωσης της αλήθειας και του γνωστού «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», επενδύει σταθερά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στις συνεχείς ομιλίες του.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Αυτή τη φορά από την Κοζάνη, ο πρωθυπουργός έταξε ξανά στους συνταξιούχους που δεν πήραν αύξηση, παρά τις προηγούμενες κυβερνητικές εξαγγελίες. Κι ενώ νωρίτερα είχε πει ότι σήμερα ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της εβδομάδας, το ίδιο βράδυ δήλωσε πως στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη, θα ανακοινώσει ποιο θα είναι το μέτρο ενίσχυσης των συνταξιούχων που είδαν αυξήσεις.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ότι τάζει χρήματα που δεν υπάρχουν. Απολογούμενος ουσιαστικά για τα ψίχουλα που έχει δώσει στους πολίτες εν μέσω ακρίβειας και συνεχών ανατιμήσεων, ο Κυρ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν πρόκειται να τάξει χρήματα που δεν υπάρχουν και πως δεν θα διαρρήξει τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Σταθερότητα ή επικίνδυνα πειράματα;

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026

Επενδύοντας στην κινδυνολογία, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις επικείμενες κάλπες, παρουσιάζοντας τη Ν.Δ. ως επιλογή σταθερότητας. Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας στη συνέχεια το δίλημμα: «πρωθυπουργός Μητσοτάκης ή πρωθυπουργός Τσίπρας;».

«Σε ένα τόσο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον, με πόλεμο στην Ευρώπη, με κρίσεις που διαρκούν, με έναν απρόβλεπτο γείτονα τρία είναι τα πραγματικά ζητούμενα της χώρας. Η σταθερότητα, η συνέπεια και η συνέχεια της πορείας που έχουμε χαράξει. Με άλλα λόγια, στην επόμενη εκλογική μάχη δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για επιπόλαιες δήθεν ψήφους διαμαρτυρίας, για ανέξοδα τάχα μηνύματα προς την εξουσία ή για επικίνδυνα πειράματα με τετελεσμένα τα οποία, προσέξτε, μετά δεν θα διορθώνονται… Η συγκυρία είναι κρίσιμη δεν επιτρέπει στην πατρίδα μας να γίνει, ούτε ακυβέρνητη πολιτεία, ούτε να γίνει πολιτική Βαβέλ. Οι αποφάσεις αύριο θα πρέπει να είναι και γρήγορες και σταθερές. Προς Θεού δεν πρέπει να χάνονται σε ατέρμονες συζητήσεις και σε ατελείωτα κομματικά παζάρια. Και ακριβώς για αυτό ένα και σταθερό είναι το ψηφοδέλτιο που από κομματική σκοπιμότητα γίνεται εθνική αναγκαιότητα. Το ψηφοδέλτιο της αυτοδύναμης Ελλάδος, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Πυρά κατά Τσίπρα

Στρέφοντας τα βέλη του προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον ΣΥΡΙΖΑ, τους κατηγόρησε για ψέματα και παραμύθια, για λαϊκισμό πεζοδρομίου, ακόμα και για ενδεχόμενη «συνεργασία» με ακδροδεξιούς τύπου Χρυσής Αυγής, για κομματικές σκοπιμότητες.

Όπως είπε, «με ψέματα κατασκευάζουν συνέχεια μία μίζερη εικονική πραγματικότητα, τάζοντας όπως συνήθως ακάλυπτες επιταγές που καλύπτουν ουσιαστικά καινούργιες επιβαρύνσεις και περικοπές. Ξέρετε τα παραμύθια είναι δωρεάν, αλλά η αλήθεια θέλει μέτρο και θέλει και μέτρημα».

Με αφορμή την απόφαση του κ. Τσίπρα για αποχή από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, δήλωσε: «Η χώρα θέλει σοβαρούς βουλευτές, όχι ανώριμους διαδηλωτές. Αυτή η συμπεριφορά την κλείνει ταυτόχρονα και το μάτι σε κάθε ακραίο στοιχείο. Έξω από το κοινοβούλιο, το ξέρουμε καλά, το έχουμε ζήσει εμείς οι παλιότεροι βουλευτές, τη δύσκολη περίοδο του 2011-2012, καραδοκεί ο λαϊκισμός του πεζοδρομίου. Και ίσως για αυτό τελικά η αξιωματική αντιπολίτευση να ψέλισε ένα αμήχανο “παρών” και στη διάταξη που προστατεύει το πολίτευμα από εγκληματικές οργανώσεις και πρόσωπα”».

Ισχυρίστηκε επίσης πως η στάση αυτή του κ. Τσίπρα είναι «ανοιχτή και σε υποψίες πως δεν θα έλεγαν όχι σε κάποιες χρυσές αυγές, αν αυτές βοηθούσαν στις δικές τους κομματικές σκοπιμότητες».

Σε κάθε περίπτωση, εμφανίστηκε βέβαιος για το αποτέλεσμα των εκλογών και για τη νίκη της Ν.Δ., τονίζοντας πάντως πως «η ψήφος στην πρώτη κάλπη θα είναι αυτή που θα κρίνει ποιος θα κυβερνήσει την κρίσιμη επόμενη μέρα».

Πηγή: efsyn.gr

Προηγούμενο

ΑΕΚ: Τριπλή ανακοπή και στην εντατική ο Νταντσένκο

Επόμενο

Οι δορυφόροι του Starlink του Έλον Μάσκ και πάλι στον ουρανό της Χαλκιδικής (φώτο)

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi
Πολιτικά

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026
Τρίτη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο Metropolitan Expo, Κυριακή 17 Μαΐου 2026. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Πολιτικά

Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του 2030 – Εκλογές το ΄27

18 Μαΐου, 2026
Επόμενο

Οι δορυφόροι του Starlink του Έλον Μάσκ και πάλι στον ουρανό της Χαλκιδικής (φώτο)

kathimerini.gr

Για να παίξω, έδιωχνα μέχρι και το παιδί μου

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.