• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Κιβωτός του Κόσμου: Ζαλίζουν τα νούμερα, 12,5 εκατ. σε λογαριασμούς – Περίπου 200 ακίνητα από δωρεές

admin Από admin
29 Νοεμβρίου, 2022
Σε Ελλάδα
1
SHARES
24
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Καταθέσεις ύψους 12,5 εκατομμυρίων ευρώ στους λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες της οικονομικής Αστυνομίας ενώ διαπιστώθηκε επίσης πως η Κιβωτός έχει στην κατοχή της κοντά στα 200 ακίνητα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Παράλληλα, στους πέντε προσωπικούς και κοινούς λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας που δεσμεύτηκαν υπάρχουν καταθέσεις πάνω από 250.000 ευρώ με τις αρχές να αναζητούν αν δικαιολογούνται αυτά τα ποσά από τις δραστηριότητές τους κι αν έχουν δηλωθεί.

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχει προχωρήσει από νωρίς σήμερα στη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας τόσο για τον πατέρα Αντώνιο, όσο και για την πρεσβυτέρα αλλά και για τους γονείς του πατρός Αντωνίου, έπειτα από εντολή που έδωσε ο επικεφαλής της Αρχής, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης. Η δέσμευση έγινε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκειμένου να ελεγχθούν οι εν λόγω λογαριασμοί, αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις, ενώ δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της.

Έφοδος οικονομικής αστυνομίας στα σπίτια σε Κολωνό, Ραφήνα και Βραυρώνα

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Σοκάρει η ομολογία του Σκοπιανού που δολοφόνησε την 45χρονη Σταυρούλα στην Κρήτη

22 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου

«Θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;» – 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικό του σε πανηγύρι

22 Ιουνίου, 2026

Παράλληλα, κλιμάκια της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έχουν βγει από τις 16:00 και καταγράφουν τα οικήματα που φέρονται πως ανήκουν στον ιδρυτή της Κιβωτού, αλλά και στην πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή. Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα σπίτια σε Κολωνό, Ραφήνα και Βραυρώνα.

Συγκεκριμένα, η οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο σε μεζονέτα 106 τ.μ στη Ραφήνα το οποίο βρίσκεται στο όνομα της πρεσβυτέρας, προκειμένου να συλλέξουν έγγραφα και στοιχεία που αφορούν συναλλαγές. Έρευνες πραγματοποιήθηκαν επίσης και σε ένα από τα διαμερίσματα που διατηρούσε ο πατέρας Αντώνιος στον Κολωνό όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε κάποιο χρηματοκιβώτιο. Παράλληλα, οι αρχές ερεύνησαν κι για άλλα έγραφα καθώς επίσης και για πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Και νέες καταγγελίες στην επιφάνεια

Την ίδια στιγμή πληθαίνουν οι καταγγελίες για τα όσα συνέβαιναν μέσα στις δομές της Κιβωτού και για τη συμπεριφορά των εργαζομένων απέναντι στα παιδιά.

«Ήρθε ο Πασχάλης Σ…. γιατί υπάρχουν άτομα που πρέπει να αναφερθούν, που όντως τα έχουν κάνει και να μην κατηγορούμενο μόνο τον πάτερ. Δεν τον υποστηρίζω σε καμία περίπτωση. Απλά είναι και ο Πασχάλης ο οποίος είχε βάλει αυτή την τιμωρία. Είναι παιδαγωγός, είναι το δεξί χέρι του πατέρ μέσα στη δομή. Δηλαδή ήταν και κάποιες φορές υπεύθυνος. Έκανε πράγματα που δεν έπρεπε να κάνει αυτός. Έδινε εντολές χωρίς να ήταν κάτι αυτός εκεί μέσα. Απλά επειδή ήταν από πολύ μικρός σε ηλικία με τον πατέρα Αντώνιο» αναφέρει πρώην τρόφιμος δομής στον ΣΚΑΪ.

Την ίδια στιγμή πατέρας τροφίμου που ζει στη δομή της Χίου κατήγγειλε στο ΣΚΑΪ πως εργαζόμενος δε δίστασε να χαστουκίσει το παιδί του ακόμα και μπροστά στα μάτια του.

«Για δύο ώρες είδα το παιδί σε κακά χάλια. Πέφτει πάνω μου, δεν ξεκόλλαγε με τίποτα. Δύο ώρες ήτανε να το δω. Ήταν χάλια. Με κάτι σκισμένες μπότες, με κάτι σκισμένα ρούχα. Και πήγα και της πήρα ρούχα. Το κρατάγανε με το ζόρι. Δεν ξεκόλλαγε το παιδί από πάνω μου. Και του έδωσε κι ένα σκαμπίλι στο πρόσωπο, μπροστά μου.»

Αυτοψία και καταθέσεις από πέντε ανήλικα παιδιά, από διαφορετικές ηλικίες στο Βόλο πραγματοποιούνται επίσης από τις αρχές για το πράσινο κλουβί το οποίο φέρεται από μαρτυρίες να ήταν ένα μέρος που οι εργαζόμενοι έστελναν τα παιδιά για να τα τιμωρήσουν ενώ παράλληλα, αναζητούνται πρόσωπα που αναφέρονται στις καταγγελίες.

Πηγή: skai.gr

Προηγούμενο

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο με τη βρεφονηπιοκόμο να χαστουκίζει παιδάκι

Επόμενο

Θρίλερ η πτήση Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο για 74χρονο που λιποθύμησε

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Ελλάδα

Σοκάρει η ομολογία του Σκοπιανού που δολοφόνησε την 45χρονη Σταυρούλα στην Κρήτη

22 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου
Ελλάδα

«Θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;» – 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από συνομήλικό του σε πανηγύρι

22 Ιουνίου, 2026
Intime
Ελλάδα

Αίγιο: Πυκνώνει το μυστήριο της δολοφονίας μάνας και γιου – Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

19 Ιουνίου, 2026
Επόμενο
φώτο αρχείου

Θρίλερ η πτήση Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο για 74χρονο που λιποθύμησε

Παράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν οι συμβατοί λήπτες των οργάνων της

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.