• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Εξπρές λεωφορεία για τις παραλίες, με το βασικό εισιτήριο των 0,90 ευρώ

admin Από admin
25 Ιουλίου, 2022
Σε Κεντρική Μακεδονία, Κοινωνία
4
SHARES
76
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Τη έναρξη δύο νέων εξπρές λεωφορειακών γραμμών, που θα εξυπηρετούνται με οκτώ λεωφορεία και θα μεταφέρουν τους λουόμενους προς τις ανατολικές ακτές του Θερμαϊκού, ξεκίνησε ο ΟΑΣΘ, ενώ ταυτόχρονα τέθηκε σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα λειτουργίας του και αυξάνει τη συχνότητα σύνδεσης του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων «Μακεδονία» με αυτόν της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, από την 1η Ιουλίου και μέχρι την 31η Αυγούστου 2022, δρομολογούνται οι γραμμές 70 (με την παραλλαγή 70Α) και 71 (με την παραλλαγή 71Α), οι οποίες θα εκτελούν τα δρομολόγια Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή – Παραλία και Ν.Σ. Σταθμός – Ν. Μηχανιώνα, αντίστοιχα. Οι γραμμές θα δρομολογούνται καθημερινά, από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις πέντε το απόγευμα, και οι επιβάτες θα μπορούν να μεταβαίνουν στις κοντινές παραλίες του Θερμαϊκού, χρησιμοποιώντας το βασικό εισιτήριο (κόστους 0,90 ευρώ) ή, για όσους το δικαιούνται, το βασικό μειωμένο εισιτήριο (κόστους 0,45 ευρώ), ενώ ισχύουν και οι κάρτες απεριόριστων διαδρομών.

Αφετηρία και των δύο προαναφερόμενων νέων γραμμών θα είναι, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, ο Ν.Σ. Σταθμός, και μέσω του άξονα Μοναστηρίου – Εγνατία, θα κατευθύνονται στην Εθνικής Αμύνης κι από εκεί στην παραλιακή. Η επιστροφή θα γίνεται, μέσω του άξονα Βασιλίσσης Όλγας – Βασιλέως Γεωργίου – Τσιμισκή – Πολυτεχνείου και ακολούθως μέσω Αναγεννήσεως θα καταλήγουν στο Ν.Σ. Σταθμό.

Μάλιστα, ο ΟΑΣΘ διευκρινίζει ότι κατά τη μετάβαση προς τις παραλίες, θα γίνεται μόνο επιβίβαση και η αποβίβαση θα είναι εφικτή στη γραμμή 70 από το κέντρο της Επανομής και μετά, και στη γραμμή 71 από την παραλία της Περαίας και μετά. Κατά την επιστροφή από τις παραλίες θα ισχύει το αντίστροφο, δηλαδή στην γραμμή 70 θα γίνεται επιβίβαση από το τέρμα και μέχρι το κέντρο της Επανομής και στην γραμμή 71 από το τέρμα και μέχρι την παραλία της Περαίας, ενώ στις επόμενες στάσεις θα γίνεται μόνο αποβίβαση.

Διαβάστε επίσης:

Μακάριος Λαζαρίδης: Ψέματα ακόμα και για το στρατιωτικό – Απέτυχε να περάσει σε ΑΕΙ

17 Απριλίου, 2026

Νέα Μουδανιά: Στους δρόμους η 2η επίδειξη δεξιοτεχνίας κλασικών αυτοκινήτων

17 Απριλίου, 2026

Στην γραμμή 70, με τέρμα στην παραλία Επανομής (και στην παραλλαγή της, την 70Α, με τέρμα στις Αλυκές), το καθημερινό πρόγραμμα είναι κοινό με αυτό των Σαββατοκύριακων. Η αναχώρηση από την αφετηρία για την γραμμή 70Α έχει οριστεί για τις ώρες 8.15, 9.15, 10.15, 10.45, 11.45, 12.45 και από το τέρμα στις 12.30, 13.30, 14.30, 15.00, 16.00 και 17.00.

Στην γραμμή 71, με τέρμα στη Νέα Μηχανιώνα (και στην παραλλαγή της, την 71Α, με τέρμα στη Νέα Μηχανιώνα, αλλά μέσω Αγγελοχωρίου), το πρόγραμμα από Δευτέρα ως Παρασκευή είναι το εξής: οι αναχωρήσεις από την αφετηρία της γραμμής 71Α, έχουν οριστεί για τις ώρες 8.00, 9.00, 10.00, 10.30, 11.30, 12.30 και από το τέρμα στις 12.15, 13.15, 14.15, 14.45, 15.45 και 16.45. Τα Σαββατοκύριακα, η αναχώρηση από την αφετηρία στην γραμμή 71 θα γίνεται κατά τις ώρες 8.00, 8.30), 9.00, 9.30), 10.00, 10.30), 11.00, 11.30, 12.00 και 12.30. Η αναχώρηση από το τέρμα, έχει οριστεί στις ώρες 12.15, 12.45, 13.15, 13.45,, 14.15, 14.45), 15.15, 15.45, 16.15 και 16.45.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια των δρομολογίων, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ (www.oasth.gr), καθώς και από το Πληροφοριακό Κέντρο του Οργανισμού στον αριθμό 11085, από Δευτέρα έως Κυριακή, από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο

Φωτιές στη Χαλκιδική: Υπό έλεγχο στον Μαρμαρά, συνεχίζεται η μάχη στη Μόλα Καλύβα

Επόμενο

Μύκονος: Γνωστό beach restaurant λειτουργούσε με αδήλωτες ταμειακές

ΣχετικάΆρθρα

Πολιτικά

Μακάριος Λαζαρίδης: Ψέματα ακόμα και για το στρατιωτικό – Απέτυχε να περάσει σε ΑΕΙ

17 Απριλίου, 2026
Featured

Νέα Μουδανιά: Στους δρόμους η 2η επίδειξη δεξιοτεχνίας κλασικών αυτοκινήτων

17 Απριλίου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

17 Απριλίου, 2026
Επόμενο

Μύκονος: Γνωστό beach restaurant λειτουργούσε με αδήλωτες ταμειακές

Σοκ στην Αμαλιάδα: Παρ’ ολίγον τραγωδία με ιερέα που τον τσίμπησε σκούρκος

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.