• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ξεσπά ο πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ από την Αλεξανδρούπολη: «Αν ήξερα ότι περνούσε άσχημα δεν θα την άφηνα στα χέρια του»

admin Από admin
12 Δεκεμβρίου, 2021
Σε Ελλάδα
1
SHARES
10
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

«Έχω λάθος σαν πατέρας, δεν έπρεπε να την αφήσω να τον πάρει» λέει με πόνο ψυχής ο Μεχμέτ, πατέρας της 29χρονης Τζεβριέ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της στην Αλεξανδρούπολη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Μιλώντας στο protothema.gr, ο πατέρας της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών αναφέρει ότι η κόρη του είχε σταματήσει να επικοινωνεί μαζί τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια και δεν γνώριζαν τίποτα για την ζωή της, κάτι που το καταλογίζει στον γαμπρό του.

«Η κόρη μου ποτέ δεν μου είπε οτι περνάει δύσκολες ώρες με τον γαμπρό μου, αν ήξερα ότι περνάει άσχημα δεν θα την αφηνα στα χέρια του. Είναι δεκα χρόνια μαζί και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε διακόψει επαφές με εμάς. Είχα τέσσερα χρόνια να δω το παιδί μου και τα εγγόνια μου και την είδα νεκρή…Ούτε στο τηλέφωνο και ούτε με κανέναν δεν είχαμε επικοινωνία. Πιστεύω ότι δεν της επέτρεπε ο γαμπρός μου να επικοινωνήσει μαζί μας γιατί ίσως την απειλούσε, αν ισχύουν όλα αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι είμαι σίγουρος οτι η κόρη μου δεχόταν απειλές να μην μιλαει μαζί μας. Ίσως την κακοποιούσε ψυχολογικά και η κόρη μου φοβόταν για να μην τον προκαλέσει και κάνει κακό σε μας», λέει με πόνο ψυχής από το τηλέφωνο ο απαρηγόρητος πατέρας.

Στη συνέχεια, ο δυστυχισμένος πατέρας, περιγράφει πως η κόρη του γνώρισε τον δολοφόνο της και πατέρα των παιδιών της, πριν από δέκα χρόνια σε κάποιο καφέ της Αλεξανδρούπολης. Ο ίδιος, όπως λέει, από την πρώτη στιγμή δεν το ήθελε αφού δεν του άρεσε ο χαρακτήρας του και η προσωπικότητά του.

Διαβάστε επίσης:

Οι φωτογραφίες που «μίλησαν» στην υπόθεση του εμπρησμού της Marfin (βίντεο)

14 Ιουλίου, 2026
φώτο αρχείου

Πανελλαδικές 2026: Πού και πώς διαμορφώνονται οι βάσεις σε 100 σχολές

13 Ιουλίου, 2026

«Τον γνώρισε στην Αλεξανδρούπολη, σε μια βόλτα που είχε πάει πριν από δέκα χρόνια. Όταν μάθαμε ότι είναι μαζί ζευγάρι και τον γνώρισα, την έπιασα και της είπα ότι αυτός δεν είναι καλός άνθρωπος, μην προχωρήσεις μαζί του, δεν είναι για σένα. Και εκείνη σε συνεννόηση μαζί του μετά από μερικές εδβομάδες κλέφτικαν και έφυγαν. Μακάρι να ήμουν λίγο πιο σκληρός και να μην κλεβόντουσαν, δυστυχώς δεν περίμενα ότι θα την σκότωνε. Έχω και γω λάθος σαν πατέρας. Έφυγαν, έκαναν ένα παιδάκι, έκαναν το δεύτερο και το τρίτο και το αποτέλεσμα ήταν να μου την σκοτώσει», λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr.

O κ. Μεχμέτ περιγράφει οτι έμαθε πως η κόρη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από συγγενικό του πρόσωπο και όχι από τον γαμπρό του και πως όταν έφτασε στην κλινική ήταν τέτοιο το θράσος του που τους είπε ψέμματα οτι έπεσε από την σκάλα και όχι ότι την είχε χτυπήσει μέχρι θανάτου μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

«Μας το έπαιζε και κύριος λέγοντας μας ότι η κόρη μου έπεσε από την σκάλα και χτύπησε, μέχρι χθες αυτό μας έλεγε. Εμείς μάθαμε ότι η κόρη μου είναι στο νοσοκομείο από το τηλεφώνημα ενός συγγενή μας και πήγαμε εκεί και τον είδαμε, μας έλεγε ψέμματα. Στις δέκα το βράδυ την χτύπησε με μανία και στο νοσοκομείο την πήγε στις τέσσερις το μεσημέρι. Τα οργανά της είναι σακατεμένα, πως γίνεται αυτό; Τι άνθρωπος είναι; Εκείνος μας έλεγε ότι έχει σπάσει το πόδι της επειδή έπεσε από την σκάλα, όταν βγήκε ο χειρουργός, μας κοίταξε και μας είπε οτι τα ζωτικά της όργανα ήταν διαλυμένα» είπε συγκλονισμένος από τον χαμό του παιδιού του.

Τέλος, ενδιαφερόμενος για τα τρία εγγονιά του, εξήγησε ότι τώρα βρίσκονται στην πρόνοια όπου και τα φροντίζουν και περιμένουν να δουν τι θα γίνει ωστέ να τα διεκδικήσουν και να τα μεγαλώσουν.

«Τα εγγόνια μου τα έχει η Πρόνοια και τα φροντίζει και θα δούμε μετά τι θα γίνουν. Αυτός είναι και χρήστης ναρκωτικών, δεν σεβάστηκε τίποτα, ούτε τα μικρά παιδιά του 10 ετών κορίτσι 7 ετών αγόρι και το άλλο είναι 3 ετών κοριτσάκι. Ελπίζω στην Δικαιοσύνη να του δώσει το μάθημα που του πρέπει» είπε κλείνοντας το τηλέφωνο.

Πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο

Νεολαία Γαλάτιστας: Αυτά τα Χριστούγεννα το νόημα είναι διπλό και eco friendly!

Επόμενο

Εορταστικό ωράριο: Ανοικτά σήμερα Κυριακή τα καταστήματα – Πώς θα λειτουργήσει η αγορά τις γιορτές

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Οι φωτογραφίες που «μίλησαν» στην υπόθεση του εμπρησμού της Marfin (βίντεο)

14 Ιουλίου, 2026
φώτο αρχείου
Εκπαίδευση

Πανελλαδικές 2026: Πού και πώς διαμορφώνονται οι βάσεις σε 100 σχολές

13 Ιουλίου, 2026
Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στα Χανιά, το αυτοκίνητο χτύπησε μετωπικά το μηχανάκι – Στη ΜΑΦ 55χρονη μητέρα τριών παιδιών

13 Ιουλίου, 2026
Επόμενο

Εορταστικό ωράριο: Ανοικτά σήμερα Κυριακή τα καταστήματα - Πώς θα λειτουργήσει η αγορά τις γιορτές

φώτο αρχείου

Κλειστά σχολεία Δευτέρα και Τρίτη σε περιοχές του δήμου Νέας Προποντίδας

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.