• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Οργή στο Facebook του συζύγου αντιεμβολιάστριας που πέθανε επειδή δεν ήθελε να διασωληνωθεί (φώτο)

admin Από admin
3 Σεπτεμβρίου, 2021
Σε Κοινωνία
φώτο αρχείου

φώτο αρχείου

17
SHARES
332
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Επεισοδιακή ήταν η νοσηλεία γυναίκας στον Ευαγγελισμό η οποία πέθανε χάνοντας τελικά την μάχη ενάντια στον κορονοϊό και παραμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή αρνήτρια τόσο του εμβολιασμού όσο και της πανδημίας. Η 54χρονη γυναίκα νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με κορονοϊό και οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, καθώς η υγεία της επιδεινώθηκε γρήγορα λόγω υποκειμένων νοσημάτων. Για την υπόθεση έγινε εισαγγελική παρέμβαση.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός – Γώγος: Η μετάλλαξη Mu ενδέχεται να είναι πιο μεταδοτική – Ο ρόλος του εμβολιασμού

Η διασωλήνωση θεωρείται μονόδρομος όταν ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα πέφτει κάτω από 80%-75% και ανάλογα με τη συνολική εικόνα και τα προβλήματα κάθε οργανισμού. Όμως, παρά την σοβαρότητα της κατάστασής της η ίδια αρνήθηκε την διασωλήνωση ζητώντας μάλιστα από δικηγόρο να την εκπροσωπήσει και να μην επιτρέψει το ιατρικό προσωπικό να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες. Η ίδια μάλιστα με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλούσε σε βοήθεια προκειμένου να αποφύγει την διασωλήνωση.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Χαλκιδική: Συλλήψεις και βαριά πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιών και παράνομες καύσεις

23 Ιουνίου, 2026

Συναυλία «Ελπίδα και Στοργή» στα Νέα Μουδανιά – Μια μεγάλη βραδιά προσφοράς και ανθρωπιάς

23 Ιουνίου, 2026

Η συνέχεια ήταν επίσης επεισοδιακή αφού η κατάσταση της υγείας της ήταν κρίσιμη και το νοσοκομείο ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση. Εν τέλει προχώρησε η διασωλήνωση, αλλά ήταν αργά. Η 54χρονη έχασε την μάχη με τον κορονοϊό.

Οργή στο Facebook στην ανάρτηση του συζύγου της

Ο σύζυγός της με αναρτήσεις στο Facebook εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο της γυναίκας του η οποία σημειωτέον είχε αρνηθεί κατά την διάρκεια της νοσηλείας της ακόμη και την διασωλήνωσή της όταν η κατάστασή της κρίθηκε κρίσιμη από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Ο ίδιος λέει ότι η γυναίκα του είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στην ζωή της, ωστόσο «πάλεψε σαν θεριό». Όπως λέει στην ανάρτησή του «αυτός ο άγγελος, ο δικός μου άγγελος, το κορίτσι μου, πέταξε από την αγκαλιά μου για τους ουρανούς». Την ίδια ώρα ωστόσο ο σύζυγος της άτυχης 54χρονης δέχεται εκτός από τα συλλυπητήρια οικείων του και σφοδρή επίθεση από πολλούς χρήστες του Facebook οι οποίοι τον εγκαλούν καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή παρέμεναν αρνητές της πανδημίας αρνούμενοι ιατρική βοήθεια. Χρήστες του Facebook του λένε πως ο ίδιος με τις αναρτήσεις του όλο το προηγούμενο διάστημα καλούσε τον κόσμο σε άρνηση της πανδημίας.

Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο της 54χρονης

Αφορμή για την παρέμβαση της εισαγγελίας αποτέλεσαν σχετικά δημοσιεύματα. Σημειώνεται, ότι η προκαταρκτική εξέταση δεν αφορά τους γιατρούς του νοσοκομείου οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκτέλεση του καθήκοντος τους ζητώντας ακόμη και εισαγγελική παραγγελία για να διασωληνωθεί η ασθενής.

Αντιθέτως, αφορά σε όλα τα πρόσωπα εκείνα που απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς. Μάλιστα, τα διερευνώμενα αδικήματα είναι θανατηφόρος έκθεση, ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γεώργιος Νούλης.

Πηγή: reader.gr

Προηγούμενο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βάρος του αστυνομικού-οδηγού για το δυστύχημα έξω από τη Βουλή

Επόμενο

Πτώση πάνω από 60% στην αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας στη Θεσσαλονίκη

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Featured

Χαλκιδική: Συλλήψεις και βαριά πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιών και παράνομες καύσεις

23 Ιουνίου, 2026
Featured

Συναυλία «Ελπίδα και Στοργή» στα Νέα Μουδανιά – Μια μεγάλη βραδιά προσφοράς και ανθρωπιάς

23 Ιουνίου, 2026
Featured

Σημεία συγκέντρωσης ογκωδών απορριμμάτων στον Δήμο Νέας Προποντίδας

23 Ιουνίου, 2026
Επόμενο
φώτο αρχείου

Πτώση πάνω από 60% στην αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Ευαγγελισμός: Εισαγγελική έρευνα για την ανεμβολίαστη που πέθανε από κορωνοϊό και αρνούνταν την διασωλήνωση

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.