• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Μη… σερφάρετε ασκόπως μεταξύ 9πμ – 6μμ – Πρέπει να αντέξει η τηλεργασία

admin Από admin
8 Νοεμβρίου, 2020
Σε Κοινωνία
φώτο αρχείου

φώτο αρχείου

2
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Έκκληση σε όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο να μην «φορτώνουν» τις γραμμές στις ώρες αιχμής (09:00-18:00) για να λειτουργεί αποτελεσματικά η τηλεργασία, κάνει το υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης με σχετική του ανακοίνωση.

Στην εν λόγω ανακοίνωση επισημαίνεται πως πρέπει να αποφεύγονται οι βιντεοκλήσεις και οι αποστολές αρχείων μεγάλου μεγέθους, ενώ σημειώνεται πως πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε μηνύματα που προέρχονται από άγνωστους αποστολείς και έχουν ως θέμα τους τον κορονοϊό.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρεται:

Με στόχο να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σταθερών και ασύρματων δικτύων σε όλο το διάστημα ισχύος των έκτακτων μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και της επαγγελματικής δραστηριότητας, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους παρόχους ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιάδα Χαλκιδικής – Το Κρυμμένο Διαμάντι της Βόρειας Ελλάδας

16 Μαρτίου, 2026
φώτο αρχείου

Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Ν.Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

13 Μαρτίου, 2026

Στο πλαίσιο αυτό η Γενική Διεύθυνση Κυβερνοασφάλειας, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες, βρίσκεται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν ζητήματα σχετικά με τη διαθεσιμότητα και αξιοπιστία των κρίσιμης σημασίας υποδομών της χώρας.

Για την ομαλή, απρόσκοπτη και υπεύθυνη λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών δικτύων το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και η γενική γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων υπενθυμίζουν και συνιστούν:

Να αποφεύγουμε τη χρήση διαδικτυακών εφαρμογών ψυχαγωγίας κατά τις ώρες αιχμής, δηλαδή από τις 9 πμ έως τις 6 μμ. Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται η απαιτούμενη διαθεσιμότητα στα δίκτυα για την αποτελεσματική λειτουργία εφαρμογών τηλεκπαίδευσης και τηλεργασίας.
Να δίνουμε προτεραιότητα στη χρήση των σταθερών δικτύων για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και να αποφεύγουμε, εφόσον δεν είναι απαραίτητες για την επικοινωνία μας, τις βιντεοκλήσεις.
Να αποφεύγουμε την αποστολή αρχείων μεγάλου όγκου και χωρίς να έχει προηγηθεί διαδικασία συμπίεσής τους, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Ομοίως, αποφεύγουμε την αποστολή μαζικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μεγάλο όγκο συνημμένων αρχείων.
Να διατηρούμε ενημερωμένο το λογισμικό όλων των οικιακών συσκευών που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, με βάση τις οδηγίες και τις συστάσεις των κατασκευαστών.
Να δείχνουμε αυξημένη προσοχή σε μηνύματα που προέρχονται από άγνωστους αποστολείς και έχουν ως θέμα τους τον κορονοϊό -και, γενικότερα, θέματα Υγείας και Πολιτικής Προστασίας- καθώς ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους που οδηγούν σε κακόβουλο λογισμικό.
Να υιοθετούμε υπεύθυνη συμπεριφορά και να εμπιστευόμαστε μόνο τις οδηγίες των επιστημόνων και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.
Αν έχουμε παιδιά, φροντίζουμε για τη δημιουργική τους απασχόληση και αποφεύγουμε την προσκόλλησή τους σε διαδικτυακές υπηρεσίες διασκέδασης
Τονίζεται πως κανένας οργανισμός και φορέας, δημόσιος ή ιδιωτικός, στην Ελλάδα δεν πρόκειται να ζητήσει τηλεφωνικά, μέσω SMS, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω των συστημάτων κοινωνικής δικτύωσης, πληροφορίες όπως ο κωδικός που χρησιμοποιείτε για την πρόσβασή σας σε κάποια υπηρεσία. Κάθε τέτοια επικοινωνία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως απόπειρα απάτης.

Χρήσιμες διευθύνσεις
Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας: eody.gov.gr

Covid-19 – Τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του Covid-19: covid19.gov.gr

Ενιαία ψηφιακή πύλη της Δημόσιας Διοίκησης: www.gov.gr

Προηγούμενο

Έκλεψαν τσάντες Hermes και κοσμήματα Cartier αξίας 600.000 ευρώ από σπίτι πριγκίπισσας στο Παρίσι

Επόμενο

Κικίλιας για κορωνοϊό: Πως θα βγούμε από το lockdown – Μάσκα μέχρι την άνοιξη (βίντεο)

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ολυμπιάδα Χαλκιδικής – Το Κρυμμένο Διαμάντι της Βόρειας Ελλάδας

16 Μαρτίου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Εργασίες καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Ν.Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

13 Μαρτίου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Χαλκιδική: Αναστάτωση σε σχολική εκδρομή μετά από επεισόδιο με μαθητές και μεθυσμένο άνδρα

13 Μαρτίου, 2026
Επόμενο
φώτο αρχείου

Κικίλιας για κορωνοϊό: Πως θα βγούμε από το lockdown - Μάσκα μέχρι την άνοιξη (βίντεο)

Lockdown: Πώς θα μετακινούνται οι ελεύθεροι επαγγελματίες - Τι άλλαξε

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.