• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πέτσας: Δεν θα ανακοινωθούν νέα μέτρα– Πιθανή διεύρυνση ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1π.μ.

admin Από admin
9 Οκτωβρίου, 2020
Σε Πολιτικά
3
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Δεν θα ανακοινωθούν σήμερα νέα μέτρα, τόνισε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Όπως εξήγησε, τα μέτρα που εφαρμόζουμε τώρα είναι πάρα πολλά. «Το να φορτώνουμε συνεχώς μέτρα τον πληθυσμό και να μη φροντίζουμε για την πιστή τήρησή τους, θα είναι προβληματικό και ενδεχομένως μπούμερανγκ.»

Παράλληλα επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει μια αύξηση κρουσμάτων όπως και οι άλλες χώρες τελευταία, αλλά παραμένει σταθερή. «Στην Αττική υπάρχει μια πίεση, όμως αυξάνονται οι ΜΕΘ.»

Ο κ. Πέτσας είπε πως, όπως έχει επισημάνει και ο ΠΟΥ, ο κόσμος έχει αρχίσει να κουράζεται με τα μέτρα, όμως αν σταματήσει κανείς να φορά μάσκα σε εσωτερικό χώρο θα έχουμε έξαρση των κρουσμάτων.

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026

«Σήμερα βλέπουμε πάρα πολλά κρούσματα να προέρχονται από τον χώρο εργασίας.»

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, είπε ότι είναι από τα μέτρα που θα εξεταστούν αν υπάρξει έκρηξη κρουσμάτων.

«Μπορεί να εξεταστεί η διεύρυνση του ωραρίου καταστημάτων μέχρι τη 1π.μ.»

Για Κοντονή και ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά με τις δηλώσεις Κοντονή και τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πέτσας είπε ότι «δεν ήταν έκπληξη οι δηλώσεις Κοντονή, ούτε για μας ούτε για όσους δεν είναι λωτοφάγοι». 

Όπως είπε, αντί να τοποθετηθεί ο Τσίπρας για τα όσα δήλωσε ο Κοντονής, είδαμε εσωκομματικά μαχαιρώματα. 

Ερωτηθείς γιατί δεν ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας που κατέθεσε χτες ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της παρεπόμενης ποινής στερήσεως πολιτικών δικαιωμάτων, ο κ. Πέτσας είπε ότι με αντισυνταγματικές και πρόχειρες τροπολογίες δε μπορεί να δοθεί μια λύση. 

Όσον αφορά το μέλλον, θα δούμε τι πρέπει να γίνει μετά την ανακοίνωση των ποινών και θα γίνουν τροποποιήσεις, επεσήμανε.

Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσαν ότι μπορούσαν να «συνεργάζονται» όταν βόλευε, είπε ο κ. Πέτσας και προσέθεσε «κανένα περιθώριο σε τέτοια ναζιστικά μορφώματα».

Τέλος, τόνισε ότι για το μέλλον απαιτείται τροποποίηση. Για το παρελθόν όμως, για τη δίκη αυτή που συγκλόνισε την Ελλάδα, δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα.

Για Τουρκία

Η Τουρκία θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 16ης Οκτώβριου μετά την απόφασή της να ανοίξει την παραλία της Κατεχόμενης Αμμοχώστου, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Της ζητάμε να ανακαλέσει αύτη την απόφαση, διαφορετικά είναι αναπόφευκτο να τεθεί το θέμα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, προσέθεσε ο κ. Πέτσας.

Σε ό,τι αφορά τις θαλάσσιες ζώνες η αποκλιμάκωση συνεχίζεται, όπως ανέφερε και προσδιόρισε την ημερομηνία έναρξης των διερευνητικών επαφών για μετά την Σύνοδο Κορυφής της 16ης Οκτωβρίου.
 

Πηγή: skai.gr

Προηγούμενο

Θεσσαλονίκη: «Σαρώνει» ο Βαρδάρης με 15 πτώσεις δέντρων και ζημιές σε ΙΧ

Επόμενο

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ουρανούπολη

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi
Πολιτικά

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026
Τρίτη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο Metropolitan Expo, Κυριακή 17 Μαΐου 2026. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Πολιτικά

Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του 2030 – Εκλογές το ΄27

18 Μαΐου, 2026
Επόμενο

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ουρανούπολη

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας εκπαιδεύεται στις Πρώτες Βοήθειες

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.