• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Πήγε περίπατο το νέο νομοσχέδιο για τις πορείες: Απέτυχε στην πρώτη δοκιμή του (φώτο – βίντεο)

admin Από admin
11 Σεπτεμβρίου, 2020
Σε Κοινωνία
2
SHARES
7
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Η πρώτη προσπάθεια της αστυνομίας να περιορίσει πορεία σε δύο λωρίδες, δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Από την πρώτη στιγμή που είχε δημοσιευτεί το νομοσχέδιο σχετικά με τις πορείες και τον περιορισμό τους, φαινόταν πως δύσκολα θα μπορούσε να γίνει πράξη.

Όχι μόνο το κομμάτι που αφορά τους τον υπεύθυνο της κάθε συγκέντρωσης, αλλά και αυτό σχετικά με τον χώρο που θα καταλαμβάνει σε όλο το μήκος της.

Χθες λοιπόν έγινε η πρώτη προσπάθεια υλοποίησή τους, η οποία εκ του αποτελέσματος δεν στέφθηκε και με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος είχε απευθύνει κάλεσμα στις 18:00 στα Προπύλαια, ζητώντας μεταξύ άλλων από την κυβέρνηση να εξασφαλίσει την επιβίωση όλων των εργαζομένων και η ΕΛ.ΑΣ είχε εκδόσει ανακοίνωση σχετικά με τον χώρο στο οδόστρωμα που θα καταλάμβαναν όσοι συμμετείχαν σε αυτή.

«Οι συναθροιζόμενοι στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά την πορεία τους προς το Μέγαρο Μαξίμου θα καταλάβουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Πανεπιστημίου, ακολούθως αριστερά επί της οδού Πεσμαζόγλου – αριστερά επί της οδού Σταδίου όπου θα καταλάβουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας – αριστερά επί της οδού Β. Γεωργίου Α’ – Λ. Β. Σοφίας όπου θα καταλάβουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας».

Το σχέδιο που δεν δούλεψε

Λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία είχαν τοποθετηθεί και ειδικοί κώνοι που χώριζαν το μέρος που θα καταλάμβανε η πορεία και αυτό που θα μπορούσαν να κινούνται τα οχήματα που περνούσαν από το κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο το όλο σχέδιο δεν δούλεψε, όπως μπορείτε να δείτε στο video, καθώς τελικά ο κόσμος απλώθηκε σε όλες τις λωρίδες την ώρα που περνούσε στην οδό Σταδίου.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά (βίντεο)

Επόμενο

Πνίγηκε 70χρονος στη Σίβηρη Χαλκιδικής

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Λίμνη Κάρλα: Αγνοείται άνδρας που πήγε να ψαρέψει – Κινητοποίηση της πυροσβεστικής

22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI
Πολιτικά

Ράπισμα Κουτσούμπα κατά του δήθεν φιλεργατικού νομοσχεδίου Γεωργιάδη

22 Σεπτεμβρίου, 2023
φώτο αρχείου
Ελλάδα

Κορωνοϊός: Έφτασε στην Ελλάδα η παραλλαγή «Pirola» – Παγώνη: Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να προσέχει

22 Σεπτεμβρίου, 2023
Επόμενο
φώτο αρχείου

Πνίγηκε 70χρονος στη Σίβηρη Χαλκιδικής

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για την άδεια σχολικής παρακολούθησης

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.