• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ξεκινάνε οι έγγραφες στις ακαδημίες του ΑΟΠ

admin Από admin
31 Αυγούστου, 2020
Σε Featured, Αθλητικά, Χαλκιδική
3
SHARES
49
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Άλλη μια αθλητική χρονιά ξεκινάει για τον ΑΟΠ. Από την Τρίτη 1/9 και κάθε απόγευμα 18:00-20:30 θα πραγματοποιούνται εγγραφές και επανεγγραφές αθλητών στα γραφεία του συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου, όπου οι γονείς θα παραλαμβάνουν και το Έντυπο Εγγραφής, το οποίο συμπληρώνεται από τον/την κηδεμόνα.

Πρωταρχικός στόχος των Ακαδημιών του ΑΟΠ είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται τον αθλητισμό, αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η ομαδικότητα. Μέσω της εξειδικευμένης αυτής προσέγγισης οι προπονητές μας στοχεύουν στην δημιουργία ενός πολυδιάστατου αθλητή και μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.

Προσοχή: Η είσοδος για τις εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου, απαιτεί την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Για την πρόσβαση στο γήπεδο για τους αθλητές/αθλήτριες, κάτω των 13 ετών, οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης για λόγους προφύλαξης Covid-19( ισχύει και πρέπει να προσκομισθεί η ιατρική βεβαίωση περί δυνατότητας άθλησης του παιδιού από παιδίατρο). Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό του, των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που θα διατηρεί ο σύλλογος, μέσω των προπονητών μας στο γήπεδο, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

Για τους αθλητές-τριες των αγωνιστικών τμημάτων που έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας καθώς και αυτοί που είναι πάνω των 13 ετών (γεν. 2007), απαραίτητες προϋποθέσεις για την παρακολούθηση των προπονήσεων είναι η συμπλήρωση του έντυπου ιατρικού ιστορικού [1] και ακολούθως να επισκεφτούν γιατρό, ο οποίος θα εκδώσει το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης covid-19 [2] και την οποία θα πρέπει ο αθλητής να έχει πάντα μαζί του στις προπονήσεις. Σχετικές οδηγίες θα δοθούν με την εγγραφή.

Η εγγραφή ολοκληρώνεται με την κατάθεση των συμπληρωμένων εντύπων και την πληρωμή της εγγραφής και συνδρομής του 1ου μήνα.

[1] Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx

[2] Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://gga.gov.gr/images/ΙΑΤΡΙΚΗ_ΒΕΒΑΙΩΣΗ_v5.pdf

Η καταβολή των συνδρομών για την αθλητική χρονιά 2020-21 θα πρέπει να πραγματοποιείται αυστηρά τις πρώτες δέκα (10) ημέρες κάθε μήνα. Διαφορετικά με τον γνωστό τρόπο της τριμηνιαίας συνδρομής. Παρέχεται δυνατότητα ετήσιας εξόφλησης με έκπτωση.

Επίσης γίνεται παράκληση προς τους γονείς, για την ΑΜΕΣΗ εκκαθάριση των οφειλών-συνδρομών της προηγούμενης σεζόν, ενώ θα ληφθούν υπόψιν πληρωμένες συνδρομές του τελευταίου τριμήνου του 2020.

Όλοι/ες οι αθλητές/τριες της ακαδημίας παρακολουθούν δωρεάν τους αγώνες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στη Β’ Εθνική Κατηγορία (εφόσον η παρακολούθηση των αγώνων καταστεί επιτρεπτή χωρίς περιορισμούς).

Tags: Πολύγυρος

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Κορωνοϊός – Αγγλία: Αποβολή στα σχολεία για όποιον βήξει, φτερνιστεί ή αστειευτεί με τον ιό

Επόμενο

Εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος “Γ. Καλλιαντζάς” Νέας Τριγλίας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τα αποτελέσματα στα rapid test στη Χαλκιδική

13 Δεκεμβρίου, 2022
Featured

Εορτασμός της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

19 Νοεμβρίου, 2022
Featured

Χαλκιδική: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα από τα rapid tests

16 Νοεμβρίου, 2022
Επόμενο

Εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος “Γ. Καλλιαντζάς” Νέας Τριγλίας

H Μπενφίκα αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.