• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Νέα Μουδανιά: Ούτε ίχνος δέντρου στις αναπλάσεις

admin Από admin
26 Ιουλίου, 2020
Σε Featured, Χαλκιδική
4
SHARES
81
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Τα τελευταία χρόνια ο δήμος Νέας Προποντίδας έχει επιδοθεί σε ένα μαραθώνιο εξωραϊστικών παρεμβάσεων και αναπλάσεων στην πόλη των Νέων Μουδανιών. Και ενώ είναι όντως εξωραϊστικές και ομορφαίνουν σε ένα βαθμό όσα βλέπει το μάτι, κάτι τους λείπει.

Σε όσες αναπλάσεις έχουν ολοκληρωθεί δεν υπάρχει δείγμα δέντρου ή πρασίνου.

Δεν έχει φυτευτεί ούτε ένα δέντρο και από ότι φαίνεται δεν υπάρχει καν πρόβλεψη για να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον. Αντίθετα έχουν κοπεί δέντρα, ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι αναπλάσεις, ειδικά στο κέντρο των Νέων Μουδανιών. Το ταλαιπωρημένο δείγμα πρασίνου που φαίνεται στις φωτογραφίες προϋπήρχε.

Εν έτη 2020 και ενώ όλος ο πλανήτης προσπαθεί να μεταβεί σε μια κατάσταση φιλικότερη προς το περιβάλλον, ο δήμος Νέας Προποντίδας έχει ανάγει τους κυβόλιθους στο πρωτεύων υλικό για την αναβάθμιση του τόπου. Κάθε νέα παρέμβαση αφήνει ακόμα λιγότερο πράσινο στα Νέα Μουδανιά.

Τελευταία παρέμβαση τα παγκάκια – αγκαζέ με έναν κάδο – διασκορπισμένα σε σημεία που κανείς ποτέ δεν θα καθήσει, τόσο λόγω τοποθεσίας, όσο και έλλειψης σκιάς.

Είμαστε σίγουροι ότι οι υπεύθυνοι στο σχεδιασμό των παρεμβάσεων δεν χρειάζεται να ανακαλύψουν τον τροχό. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παραδειγματιστούν από συναδέρφους τους σε όλο τον κόσμο που καταφέρνουν να συνδυάσουν αρμονικά την ανάπτυξη με την φύση.

Όσο για τα μελλοντικά έργα, βλέποντας τις μακέτες από το έργα που προγραμματίζονται όπως η ανάπλαση της οδού Θεσσαλονίκης αλλά και ο χώρος πίσω από ΕΠΑΛ, καταλαβαίνει κανείς ότι και εκεί δεν υπάρχει πρόβλεψη για δενδροφύτευση.

Tags: Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΝέα Μουδανιά
Προηγούμενο

Ο ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους της κλήρωσης του Champions League, με αστερίσκο

Επόμενο

Νέα Μουδανιά: Πανό διαμαρτυρίας από καταστηματάρχες στο πάρκινγκ του ανοιχτού θεάτρου

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Δήμος Νέας Προποντίδας: 19 εθελοντές του Υοu in Europe ομορφαίνουν τον τόπο μας

3 Οκτωβρίου, 2023
Featured

Ανέγερση νέου ΓΕΛ Ν. Μουδανιών

27 Σεπτεμβρίου, 2023
Featured

Κατασκευή – Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης στη Ν. Ποτίδαια

27 Σεπτεμβρίου, 2023
Επόμενο

Νέα Μουδανιά: Πανό διαμαρτυρίας από καταστηματάρχες στο πάρκινγκ του ανοιχτού θεάτρου

Βερολίνο: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.