• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Συνάντηση του Α. Τζιτζικώστα με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά για την καύση απορριμμάτων RDF/SRF στο ΤΙΤΑΝ

admin Από admin
3 Ιουνίου, 2020
Σε Κεντρική Μακεδονία
4
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Συνάντηση για το θέμα της καύσης απορριμμάτων RDF/SRF από το εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ στη δυτική Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε: «Από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια θεωρώ ότι οποιαδήποτε επένδυση ή έργο γίνεται, πρέπει να έχει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από το διάλογο. Τέτοια διαβούλευση όμως δεν έγινε ποτέ την τελευταία δεκαετία, ούτε με τους πολίτες, ούτε με το Δήμο, ούτε με την Περιφέρεια, από τους οποίους δεν ζητήθηκε καν η γνώμη. Μέσα από μια τέτοια συνεργασία θα φωτιστούν τα επιχειρήματα και θα ακουστούν οι προβληματισμοί, οι αντιρρήσεις και οι αγωνίες των πολιτών. Η Κυβέρνηση, προτού πάρει την τελική της απόφαση, οφείλει να αφουγκραστεί και να λάβει υπόψη της όλα τα δεδομένα. Η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, δεν κάνει καμιά απολύτως έκπτωση σε ζητήματα δημόσιας υγείας και προστασίας των πολιτών. Το ίδιο θα κάνει και τώρα».

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης επισήμανε: «Συζητήσαμε και πάλι με τον Περιφερειάρχη για το ζήτημα της καύσης RDF/SRF από το εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ και για τις ανησυχίες των πολιτών. Η τοπική κοινωνία και ο Δήμος εδώ και δέκα χρόνια αντιτίθενται στην προοπτική αυτή. Ενημερώσαμε μαζί με τον Περιφερειάρχη στην πρόσφατη κοινή μας σύσκεψη τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για το ζήτημα. Δεσμεύτηκε ότι θα ασχοληθεί προσωπικά, μελετώντας το υπόμνημα των αντιρρήσεών μας. Περιμένουμε ως Δήμος τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης».

Tags: Περιφέρεια
Προηγούμενο

Διακοπή ρεύματος σε περιοχή του δήμου Νέας Προποντίδας

Επόμενο

Πορεία 37 χλμ Νικήτη – Πολύγυρος από την ΛΕΦΕΔ Νομού Χαλκιδικής (φώτο)

ΣχετικάΆρθρα

Κεντρική Μακεδονία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού «IMEX 2023» της Φρανκφούρτης

31 Μαΐου, 2023
Κεντρική Μακεδονία

Α. Τζιτζικώστας – Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς κοινωνική συνοχή και πρόοδος χωρίς κοινωνική αλληλεγγύη

30 Μαΐου, 2023
Κεντρική Μακεδονία

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή στη διεθνή έκθεση SIAL SHENZHEN 2023

30 Μαΐου, 2023
Επόμενο

Πορεία 37 χλμ Νικήτη - Πολύγυρος από την ΛΕΦΕΔ Νομού Χαλκιδικής (φώτο)

Παγκόσμιας εμβέλειας αθλητικό γεγονός καταξιώνει τον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής ως προορισμό ποδηλατικού τουρισμού

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.