• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Τι θα ισχύει και πότε ανοίγουν τα κάμπινγκ στη Χαλκιδική

admin Από admin
7 Μαΐου, 2020
Σε Featured, Τουρισμός, Χαλκιδική
φώτο αρχείου

φώτο αρχείου

19
SHARES
212
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Τα κάμπινγκ στη Χαλκιδική, ένας δημοφιλής προορισμός για πάρα πολλούς επισκέπτες, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε μια φάση προετοιμασίας για το μεγάλο άνοιγμα, εν αναμονή της επίσημης ημερομηνίας (σ.σ. καθώς προβλέπεται να ανοίξουν στο 7ο στάδιο του κυβερνητικού σχεδιού). Όμως, πολλοί αναρωτιούνται πως θα είναι ασφαλής η παραθέριση σε κάμπινγκ που συνωστίζονται εκατοντάδες άνθρωποι.

«Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες έχουν ήδη πάει στα κάμπινγκ τους και προετοιμάζονται για το μελλοντικό άνοιγμα την πρώτη του Ιούλη, εκτός από τα 12μηνα κάμπινγκ που θα ανοίξουν από τον Ιούνιο. Οι περισσότεροι εύχονται το άνοιγμα να γίνει ακόμη νωρίτερα», τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής Αντώνης Δεληδημήτρης.

«Στην αρχή της επόμενης εβδομάδας, ελπίζουμε ότι Υπουργείο θα αλλάξει τα μέτρα και λογικά θα τα αλλάξει, με αποτέλεσμα να περιμένουμε και εμείς ότι θα ανοίξουμε νωρίτερα από αυτό που έχει ανακοινωθεί», συμπληρώνει.¨

Το μεγάλο άγχος των ιδιοκτητών κάμπινγκ είναι σύμφωνα με τον κ. Δεληδημήτρη, το πώς θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. «Εμείς είμαστε ήδη αρκετά έτοιμοι, όχι μόνο να προστατέψουμε τους επισκέπτες, έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητοι καθαρισμοί και προετοιμασίες, αλλά και να λάβουμε και έξτρα μέτρα προστασίας, αν μας ζητηθεί από το Υπουργείο».

Διαβάστε επίσης:

Ο ΚΑΟΧ ανακοίνωσε τον Φοίβο Γυμνόπουλο

20 Μαΐου, 2025

Επίσκεψη του δημάρχου Νέας Προποντίδας στο ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών

20 Μαΐου, 2025

Ποια θα μπορούσαν να είναι αυτά; «Μια ιδέα θα ήταν να μειωθεί η δυναμικότητα του κάθε κάμπινγκ, δηλαδή να λαμβάνει λιγότερο κόσμο το κάθε κάμπινγκ. Από εκεί και πέρα, το μεγάλο ζήτημα παρουσιάζεται στις τουαλέτες και στους κοινόχρηστους χώρους, όπου θα μπορούσε να υπάρχει ένας άνθρωπος για να προσέχει να τηρούνται οι αποστάσεις. Το πιο μεγάλο ζήτημα είναι να ανοίξουμε με ασφάλεια. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αν κολλήσει κάποιος κορωνοϊό σε ένα κάμπινγκ;», εξήγησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής.

«Εμείς προσπαθούμε να τα έχουμε όλα έτοιμα για να ανοίξουμε νωρίτερα, αλλά η κυβέρνηση θα πρέπει έστω και φέτος να δει το πρόβλημα στους συνοριακούς σταθμούς και στα λιμάνια, που η καθυστέρηση είναι τόσο μεγάλη λόγω έλλειψης προσωπικού, που οι τουρίστες σε πάρα πολλές περιπτώσεις γυρνούν πίσω και δεν επισκέπτονται τη χώρα μας», ολοκληρώνει ο κ. Δεληδημήτρης.

Πηγή: typothes.gr

Προηγούμενο

Λίστα συμμετεχόντων πωλητών στη λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών

Επόμενο

Χαλκίδα: Πτώμα άνδρας με πρόσωπο γεμάτο αίματα – Πτώση γυναίκας από γέφυρα

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ο ΚΑΟΧ ανακοίνωσε τον Φοίβο Γυμνόπουλο

20 Μαΐου, 2025
Featured

Επίσκεψη του δημάρχου Νέας Προποντίδας στο ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών

20 Μαΐου, 2025
φώτο αρχείου
Featured

Δύο χρόνια χωρίς νερό σε περιοχές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

20 Μαΐου, 2025
Επόμενο
φώτο αρχείου

Χαλκίδα: Πτώμα άνδρας με πρόσωπο γεμάτο αίματα - Πτώση γυναίκας από γέφυρα

Καλαμαριά Θεσσαλονίκης: 48χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε υπόγειο πάρκινγκ

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.