Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν περαστικοί που πραγματοποιούσαν τη βόλτα τους στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης, στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης. Αντίκρισαν το πτώμα ενός άντρα που επέπλεε στον Θερμαϊκό κόλπο, στο ύψος του ξενοδοχείου Μακεδονία Palace.
Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ένα περιπολικό της άμεσης δράσης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα του λιμενικού σώματος. Το πλήρωμα του περιπολικού της άμεσης δράσης συνέδραμε τους άντρες του λιμενικού για την ανάσυρση του πτώματος από το νερό. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Το πτώμα ανήκει σε 69χρονο Έλληνα. Δεν έφερε εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Πιθανότερο θεωρείται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Τα ακριβή αίτια θανάτου του 69χρονου θα προκύψουν από την νεκροτομή.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:
“Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για ύπαρξη σορού άνδρα στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. ανέσυραν τη σορό.
Πρόκειται για άνδρα ημεδαπό 69 ετών.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΄΄Ιπποκράτειο” για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.”
Πηγή βίντεο: thestival.gr








