• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης προειδοποιεί για το άνοιγμα “στα τυφλά” των πολιτειών

admin Από admin
3 Μαΐου, 2020
Σε Κόσμος
1
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο απέκρουσε τα πρόωρα, όπως χαρακτήρισε, αιτήματα για το “άνοιγμα” της πολιτείας, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει πως οι πολίτες δυσκολεύονται χωρίς τις δουλειές τους όμως είναι απαραίτητη η μεγαλύτερη κατανόηση του νέου κορωνοϊού.

Καθώς οι κυβερνήτες στις περίπου μισές αμερικανικές πολιτείες επανεκκινούν μερικώς τις οικονομίες τους αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Κουόμο επισήμανε ότι χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για το τι κάνει η πανδημία στην πολιτεία του, την πλέον πληγείσα στη χώρα, προτού χαλαρώσει τους περιορισμούς.

«Ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε αχαρτογράφητα νερά, δεν σημαίνει ότι προχωράς στα τυφλά» επισήμανε.

«Χρησιμοποιείστε τις πληροφορίες για να καθορίσετε τον τρόπο δράσης σας, όχι τα συναισθήματα, όχι την πολιτική, όχι το τι σκέφτονται ή νιώθουν οι άνθρωποι, αλλά το τι γνωρίζουμε σε επίπεδο γεγονότων».

Η Τζόρτζια και το Τέξας ανοίγουν το δρόμο επιτρέποντας τη μερική επαναλειτουργία των επιχειρήσεων. Οι ηγεσίες σε αυτές αλλά και σε άλλες πολιτείες, όπου ο κορωνοϊός είχε μικρότερες επιπτώσεις, βρίσκονται υπό πίεση προκειμένου να επιτρέψουν στους πολίτες να επιστρέψουν στις εργασίες τους, καθώς κυβερνητικά στοιχεία, που δημοσιεύτηκαν αυτήν την εβδομάδα, κατέδειξαν ότι 30 εκατομμύρια Αμερικανοί αιτήθηκαν να λάβουν επιδόματα ανεργίας από την 21η Μαρτίου.

Ο Άντριου Κουόμο επισήμανε ότι τα σχεδόν 900 νέα κρούσματα της Covid-19 που ανακοινώνουν καθημερινά τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης και το γεγονός ότι οι αξιωματούχοι δεν γνωρίζουν την προέλευση αυτών των μολύνσεων, αποτελούν επαρκείς λόγους προκειμένου να παραμείνει σε ισχύ το shutdown.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε επίσης τα προκαταρκτικά αποτελέσματα μιας έρευνας αντισωμάτων στην πολιτεία, σε περίπου 15.000 ανθρώπους, που κατέδειξε ότι το 12,3% είχε προσβληθεί από τον ιό.

Η έρευνα αυτή επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα μιας άλλης έρευνας σε μικρότερο δείγμα, που είχε δημοσιευτεί πριν από 10 ημέρες και είχε δείξει ότι ένας στους πέντε κατοίκους της Νέας Υόρκης είχε προσβληθεί από τον ιό.

Ο Κουόμο έκανε σήμερα γνωστό ότι 299 άνθρωποι πέθαναν από τον νέο κορωνοϊό τις τελευταίες 24 ώρες, με το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται σε σχεδόν 19.000 από την έναρξη της πανδημίας.

Την ίδια ώρα, διαδηλώσεις αναμένονται σήμερα σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, ιδίως στο Νιου Χαμσάιρ, το Κεντάκι και την Καλιφόρνια με αίτημα τη χαλάρωση των μέτρων καραντίνας.

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής


Προηγούμενο

2020: Διακοπές σε πολυτελείς βίλες σε Μύκονο, Πάρο και Κρήτη από €50 την ημέρα

Επόμενο

Πέθανε 49χρονος από τσίμπημα μέλισσας στα Φάρσαλα

ΣχετικάΆρθρα

Ελλάδα

Ρόδος: 16χρονη καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον πατέρα της

17 Αυγούστου, 2022
Κόσμος

Τουρκία: 17 νεκροί από τους βομβαρδισμούς της στη βόρεια Συρία

17 Αυγούστου, 2022
trash

Ο Brooklyn Beckham θέλει να κάνει «10 παιδιά» με τη Nicola Peltz – «Ανυπομονώ να γίνω μπαμπάς»

17 Αυγούστου, 2022
Επόμενο

Πέθανε 49χρονος από τσίμπημα μέλισσας στα Φάρσαλα

Πέτσας: Πρώτο μέλημα της κυβέρνησης η διασφάλιση των θέσεων εργασίας

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Posting....
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.