• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Έτοιμα γευμάτα για 17.000 δικαιούχους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στην Κεντρική Μακεδονία (φώτο)

admin Από admin
29 Απριλίου, 2020
Σε Κεντρική Μακεδονία
3
SHARES
31
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Το νέο πρόγραμμα έτοιμων γευμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που αφορά σε 17.000 δικαιούχους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και υλοποιείται σε συνεργασία με τους 38 Δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας και την ΠΕΔΚΜ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

Ο κ. Τζιτζικώστας παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στη διανομή των έτοιμων γευμάτων στους δικαιούχους του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, μαζί με τον Δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου, στο ΚΑΠΗ Μενεμένης.

Κάθε δικαιούχος λαμβάνει δυο έτοιμα γεύματα καθημερινά, καθώς και συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαΐου σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Όπως τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, «από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης αποφασίσαμε ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να μη μείνει κανένας συμπολίτης μας μόνος του για όσο διαρκεί η υγειονομική κρίση και το κάνουμε πράξη. Η Περιφέρεια υποστηρίζει όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων. Υλοποιούμε σειρά δράσεων, όπως η τηλεϊατρική και η ψυχολογική στήριξη χιλιάδων συμπολιτών μας, η παράδοση μέχρι σήμερα 35 τόνων υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ΕΚΑΒ, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό και ιδιώτες γιατρούς όλης της Κεντρικής Μακεδονίας. Σήμερα, επισκέπτομαι το Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης για να δω από κοντά τη λειτουργία της νέας μας δράσης, την διανομή έτοιμων γευμάτων, μεσημεριανού και βραδινού, που θα διατίθενται καθημερινά στους 17.000 δικαιούχους του προγράμματος ‘Βοήθεια στο Σπίτι’, μέσω των Δήμων. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν πολίτη μόνο του, για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία του κορονοϊού και η υγειονομική κρίση, αλλά και στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης ως συνέπεια της πανδημίας. Ευχαριστώ το Υπουργείο Εσωτερικών και προσωπικά τον Υπουργό Τάκη Θοδωρικάκο για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου, που μας έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε αυτή τη δράση».

Διαβάστε επίσης:

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Κυρίζογλου για το γεγονός ότι ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης αποδεικνύεται «Δήμος – πρότυπο», όπως τον χαρακτήρισε, ειδικά στη στήριξη των ευπαθών πληθυσμιακών ομάδων.

Ο κ. Κυρίζογλου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη διαρκή στήριξη, ειδικά στην περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, τονίζοντας ότι «η Περιφέρεια και προσωπικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι στο πλευρό μας, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας. Ως Δήμος στηρίζουμε ήδη 3.500 συμπολίτες μας δικαιούχους του ΤΕΒΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ έχουμε εντάξει και επιπλέον πολίτες που βρέθηκαν λόγω του κορονοϊού σε ανάγκη. Στο Δενδροπόταμο εκτός από τρόφιμα διανέμουμε και υλικά καθαριότητας, ενώ στο νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας με τα έτοιμα γεύματα εντάσσονται 232 δικαιούχοι του Δήμου, από το πρόγραμμα ‘Βοήθεια στο Σπίτι’. Εκτός των δυο έτοιμων γευμάτων ημερησίως οι συμπολίτες μας θα λάβουν και κιβώτιο με τρόφιμα μακράς διάρκειας. Υπομονή για να κατοχυρώσουμε όσα κερδίσαμε μέχρι σήμερα ως κοινωνία».

Tags: Περιφέρεια
Προηγούμενο

Πέθανε η 39χρονη Λίτα Τσινάβου στέλεχος της Κρι – Κρι

Επόμενο

Παραπομπή στη Δικαιοσύνη του Δήμου για κακή λειτουργία των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) της Νικήτης

ΣχετικάΆρθρα

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI
Κεντρική Μακεδονία

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός 60χρονος μετά από πρόσκρουση ΙΧ σε τοιχίο

23 Ιουνίου, 2026
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί της Ε.Ο. 16 Θεσσαλονίκης – Αρναίας και της Παράκαμψης Αρναίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Εργασίες κοπής πρασίνου επί του ερείσματος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη έως τον κόμβο Ν. Ρυσίου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

19 Ιουνίου, 2026
Επόμενο
orama-dimiourgia-prooptiki

Παραπομπή στη Δικαιοσύνη του Δήμου για κακή λειτουργία των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) της Νικήτης

Προσπάθεια χρηματοδότησης από Σαββίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.