Μετά από τους δημάρχους, που κάποιοι απ΄ αυτούς προέβησαν σε αντίστοιχη κίνηση, και οι εργαζόμενοι στους δήμους συμμετέχουν στην προσπάθεια διεκδίκησης καταβολής του έκτακτου Δώρου Πάσχα.
Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Σιθωνίας απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Π. Θεοδωρικάκο, κοινοποιούμενη στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Σιθωνίας, στην οποία ζητά την καταβολή του έκτακτου Δώρου Πάσχα και στους εργαζόμενους των Δήμων, που απασχολούνται στην Καθαριότητα, την Πολιτική Προστασία και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες.
“Η Κυβέρνηση δεν λαμβάνει κανένα θετικό μέτρο για τους εργαζομένους που καθημερινά με αυταπάρνηση και με κίνδυνο την υγεία τους διασφαλίζουν την Δημόσια Υγεία», παρατηρεί σε σημείο της επιστολής του.”
Πηγή: epoli.gr