• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Κορωνoϊός: Κλείνει το σχολείο που πηγαίνει ο γιος της 38χρονης

admin Από admin
26 Φεβρουαρίου, 2020
Σε Κεντρική Μακεδονία
9
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Κλειστό για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει αύριο το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας που υπεγράφη, το 105ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό, αύριο Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το σχολείο που πηγαίνει ο γιος της 38χρονης, η οποία προσβληθεί από τον κοροναϊό.
Κικίλιας: Δεν υπάρχει λόγος πανικού

«Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ η γυναίκα που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και τώρα γίνεται η ιχνηλάτηση των ανθρώπων που έχουν έρθει σε επαφή αυτές τις δύο μέρες με την συγκεκριμένη γυναίκα», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, αμέσως μετά τη σύσκεψη που είχε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε ότι «ιχνηλατούνται το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας και οι συνταξιδιώτες της ασθενούς». Ζήτησε ψυχραιμία από τους πολίτες, συνιστώντας να μην πανικοβάλονται και τους κάλεσε σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων να παραμένουν στο σπίτι τους, να συμβουλεύονται τον προσωπικό τους γιατρό, τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, τις Περιφέρειες και τα νοσοκομεία αναφοράς.

«Εμείς αυτό που θα κάνουμε με ειλικρίνεια και διαφάνεια και κοιτώντας στα μάτια τους πολίτες είναι να ενημερώνουμε μόνιμα, σωστά, ψύχραιμα για την κατάσταση αυτή της δημόσιας υγείας. Σε καμία των περιπτώσεων δεν υπάρχει λόγος πανικού, το αντίθετο, η σωστή ενημέρωση, η οργάνωση και η συνεργασία θα μπορέσουν να μας κάνουν όλους μαζί να έχουμε καλά αποτελέσματα. Θα ήθελα να παρακαλέσω να ακούμε τους ειδικούς, τους λοιμωξιολόγους, τους επιδημιολόγους, τους γιατρούς μας, τους καθηγητές πανεπιστημίου, αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα από όλους περί τίνος πρόκειται», υπογράμμισε.

Τέλος, διευκρίνισε ότι ο «ιός αυτός προσομοιάζει τον ιό της γρίπης» και εκτίμησε ότι «τα πιο πολλά περιστατικά θα είναι ασυμπτωματικά».

Tags: Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο

Ανεξέλεγκτες χωματερές γεμάτες μπάζα στην Κασσάνδρα (φώτο)

Επόμενο

Αποσύρονται από Λέσβο και Χίο οι δυνάμεις των ΜΑΤ (φώτο)

ΣχετικάΆρθρα

Κεντρική Μακεδονία

Αυτό είναι το ξένο παιδάκι;

6 Φεβρουαρίου, 2023
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Βρεφονηπιοκόμος χτυπούσε τα παιδάκια σε παιδικό σταθμό

6 Φεβρουαρίου, 2023
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: ΙΧ «καρφώθηκε» σε πρόσοψη επιχείρησης – Νωρίτερα είχε συγκρουστεί με άλλο όχημα (φώτο)

4 Φεβρουαρίου, 2023
Επόμενο

Αποσύρονται από Λέσβο και Χίο οι δυνάμεις των ΜΑΤ (φώτο)

Η Χαλκιδική νέος τουριστικός προορισμός για τους πολίτες της Δανίας

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.