• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

“Κάνε κλικ στη ζωή” στη Ν. Τρίγλια και στα Ν. Μουδανιά

admin Από admin
21 Φεβρουαρίου, 2020
Σε Featured, Χαλκιδική
1
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Ο Δήμος Ν. Προποντίδας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα παρουσιάσουν το Πρόγραμμα “Κάνε Κλικ στη Ζωή” στη Ν. Τρίγλια και στα Ν. Μουδανιά την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 (ώρα 17:00-Ν. Τρίγλια, ώρα 19:00-Ν. Μουδανιά).

Πρόκειται για πρόγραμμα υποστήριξης μοναχικών, ηλικιωμένων ατόμων ή χρόνιων πασχόντων. Η δομή είναι υποστηρικτική για 3.000 και πλέον ηλικιωμένους σε επίπεδο Περιφέρειας, που ζουν μόνοι και πάσχουν από χρόνια νοσήματα, όπως διαβήτη, Alzheimer, καρδιολογικά προβλήματα, κατάθλιψη κ.α., δίνοντάς τους φροντίδα 24ωρης παρακολούθησης και τηλεφωνικής υποστήριξής τους, μέσω της τηλεειδοποίησης από ειδικές συσκευές που θα φορούν. Το πρόγραμμα θα έχει τριετή διάρκεια και θα στελεχωθεί από το απαραίτητο προσωπικό (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί).

Προηγήθηκε η ίδια ενημέρωση στη Ν. Καλλικράτεια, όπου έτυχε θερμής υποδοχής και ήδη συγκεντρώνονται οι σχετικές αιτήσεις.

“Πρόκειται για μία σημαντική δομή που απευθύνεται σε όλους τους ηλικιωμένους ή χρόνια πάσχοντες και βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους, υποβοηθάει τη μοναχική διαβίωσή τους και την ασφαλή γήρανσή τους. Θεωρώντας ότι είναι χρήσιμο να ενημερωθούν όλοι οι Δημότες του Δήμου μας ζήτησα από τον κ. Ρωσσάκη να ενημερώσουμε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Είναι πολύ σημαντική ενημέρωση, που πρέπει να παρακολουθήσουν όχι μόνο ηλικιωμένοι αλλά κι όσοι έχουν ηλικιωμένους στον περίγυρό τους” ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.

Tags: Δήμος Νέας ΠροποντίδαςΝέα ΜουδανιάΝέα Τρίγλια
Προηγούμενο

Πόρτο Καρράς: Οι απαιτήσεις Στέγγου τρενάρουν τη συμφωνία με τον Σαββίδη

Επόμενο

Μάθημα ζωής στους μαθητές του ΓΕΛ Κασσάνδρας από τον παραολυμπιονίκη Στέλιο Μαλακόπουλο (φώτο – βίντεο)

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Featured

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

30 Μαΐου, 2023
Featured

“Παραμύθι χωρίς όνομα” από την παιδική θεατρική ομάδα του ΦΑΡΟΥ

23 Μαΐου, 2023
Featured

Οι μαθητές του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών στις Βρυξέλλες (φώτο)

22 Μαΐου, 2023
Επόμενο

Μάθημα ζωής στους μαθητές του ΓΕΛ Κασσάνδρας από τον παραολυμπιονίκη Στέλιο Μαλακόπουλο (φώτο - βίντεο)

Αστυνομικοί πουλούσαν πλαστά διαβατήρια κι έσβηναν μητρώα

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.