Ογκώδες συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία που περικλείεται στην Αψίδα Γαλερίου, ή αλλιώς στην Καμάρα, στην οδό Εγνατίας και παρακείμενες κάθετες οδούς, χθες το βράδυ.
Στην συγκέντρωση υπήρχε πλήθος όλων των ηλικιακών αποχρώσεων και κυριαρχούν τα αντικυβερνητικά συνθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ, που είχαν σαν αποδέκτη τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη και την ΕΕΑ. Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν την παραίτηση του υφυπουργού Αθλητισμού και στα συνθήματά τους απαιτούν διαλεύκανση της υπόθεσης και απόδοση του ΠΑΟΚ χωρίς τιμωρία στην συνέχεια της σεζόν. Μεταξύ των συγκεντρωμένων υπήρχαν διοικούντες του συλλόγου, άνθρωποι όλων των τμημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και παλιοί αθλητές άλλων τμημάτων.
Γύρω από τον χώρο της συγκέντρωσης υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη που επιτηρεί και φυλάσσει τον χώρο του συλλαλητηρίου, καθώς και τον χώρο της ΔΕΘ, που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την συγκέντρωση των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, ελεύθεροι αφέθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που είχαν προσαχθεί για την παρέμβασή τους στα πολιτικά γραφεία δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Ο βουλευτής, Σταύρος Καλαφάτης, με δήλωσή του γνωστοποίησε πως δεν θα προχωρήσει σε κάποια κίνηση σε βάρος των 20 προσαχθέντων, προσθέτοντας ότι «προέχει η κοινωνική ηρεμία».