• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ο Βελόπουλος δεν θέλει την Σακελλαροπούλου για ΠτΔ λόγω Αγίου Όρους (βίντεο)

admin Από admin
17 Ιανουαρίου, 2020
Σε Πολιτικά
14
SHARES
3
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

«Δεν μπορούμε να συναινέσουμε στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διότι θα αυτοαναιρεθούμε και θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες των Ελλήνων που μας ψήφισαν», ανέφερε σε δήλωσή του μετά την σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του Νέα Μουδανιά Blog στo Google

«Η Ελληνική Λύση αναγκάζεται λόγω των “πεπραγμένων” της κας Σακελλαροπούλου, αλλά και άλλων προαπαιτουμένων που δεν υφίστανται, να αρνηθεί την “αριστεροφοβική” πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και αφού μιλάμε για προαπαιτούμενα και “πεπραγμένα” παραθέτουμε μερικά εξ’ αυτών» ανέφερε ο κ. Βελόπουλος και τόνισε:

«Παραβιάζεται η αρχή του Συντάγματος, της διάκρισης των εξουσιών και δυστυχώς για ακόμα μια φορά “διαπλέκεται” η πολιτική με τη δικαιοσύνη.

Δυστυχώς η κα Σακελλαροπούλου δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026

Για πρώτη φορά ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας δεν θα μπορεί να επισκεφτεί το ‘Αγιον Όρος, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Τον Μάρτιο του 2001 στο Συμβούλιο της Επικρατείας τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης της υποχρεωτικής αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, συντασσόμενη με την πλειοψηφία.

Απέρριψε τους ισχυρισμούς των Δήμων σχετικά με την εγκατάσταση ΧΥΤΑ σε Κερατέα και Γραμματικό.

Τον Φεβρουάριο του 2013 συμφώνησε, ως μειοψηφία, στην απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.

Συμμετείχε στη δίκη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου έχοντας την άποψη ότι το ψηφιακό αρχείο της λίστας Λαγκάρντ δεν μπορεί από τον νόμο να θεωρηθεί ως έγγραφο και να ληφθεί υπόψη.

Υπήρξε εισηγήτρια σε απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας υπέρ των μεταλλείων της Χαλκιδικής, απορρίπτοντας προσφυγή 264 κατοίκων. Σήμερα η περιοχή μοιάζει με κρανίου τόπο.

Το 2018 απέρριψε ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας προσφυγές συλλόγων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών για την Μακεδονία μας.

Το 2018 αποφάσισε ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι είναι νόμιμη και αναγκαία η ένταξη των “προσφυγόπουλων” στα σχολεία.

Τον Ιούλιο του 2019 αποφάσισε το οριστικό τέλος του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων (δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα)».
«Αξιοσέβαστη η κ. Σακελλαροπούλου», συνέχισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, «τιμούμε το πρόσωπό της, αλλά εκτιμούμε ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία “χρησιμοποιήθηκε” από τη Νέα Δημοκρατία για αλλαγή ατζέντας (λαθρομεταναστευτικό, ελληνοτουρκικά) και κυρίως λόγω του συνδρόμου κατωτερότητας από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς τα τελευταία εβδομήντα χρόνια.

Με θλίψη σημειώνουμε ότι είμαστε στη δυσάρεστη θέση, κρίνοντας από τα “πεπραγμένα” της κατά το παρελθόν, για λόγους εθνικής και ιδεολογικής συνείδησης να μην μπορούμε να συναινέσουμε στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, διότι θα αυτοαναιρεθούμε και θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες των Ελλήνων που μας ψήφισαν.

Η κα Σακελλαροπούλου θα ήταν εξαιρετική επιλογή ως υπηρεσιακή υπουργός Δικαιοσύνης», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.

Προηγούμενο

Έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από πλημμύρες στη Σιθωνία

Επόμενο

Πόσα χρόνια θα πρέπει να δουλεύουμε για να πάρουμε σύνταξη 1000 ευρώ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Χαλκιδική

27 Μαΐου, 2026
Φωτ. Eurokinissi
Πολιτικά

Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα – Η πρώτη του επίσημη ανάρτηση

18 Μαΐου, 2026
Τρίτη ημέρα εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο Metropolitan Expo, Κυριακή 17 Μαΐου 2026. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Πολιτικά

Μητσοτάκης στο 16ο Συνέδριο της ΝΔ: Μόνο μέσα από την τρίτη κυβερνητική θητεία περνά ο σίγουρος δρόμος για την Ελλάδα του 2030 – Εκλογές το ΄27

18 Μαΐου, 2026
Επόμενο

Πόσα χρόνια θα πρέπει να δουλεύουμε για να πάρουμε σύνταξη 1000 ευρώ

Κεσεδάκι γιαουρτιού από τους Ολυμπιακούς του 1976 ξεβράστηκε σε παραλία (φώτο)

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.