Στη θάλασσα έπεσε ένα ταξί χθες, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, το μεσημέρι στην περιοχή της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, καθώς παρασύρθηκε από νερά λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που υπήρχαν στην περιοχή.
Ευτυχώς, ο οδηγός του αυτοκινήτου πρόλαβε και βγήκε από αυτό πριν το όχημα παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:
“Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Nέων Μουδανιών, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την πτώση Δ.Χ. οχήματος (ταξί) στη θαλάσσια περιοχή Νέας Τρίγλιας, το οποίο παρασύρθηκε από όμβρια ύδατα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούσαν στην περιοχή.
Στην ανωτέρω περιοχή μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο οδηγός και μοναδικός επιβαίνοντας σε αυτό είχε εξέλθει με ίδια μέσα, καλά στην υγεία του, ενώ το όχημα παρέμεινε εντός της θάλασσας.
Από το συμβάν δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυθεί με μέριμνα της εταιρείας στην οποία είναι ασφαλισμένο.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.”








