• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

36χρονος Θεσσαλονικιός σε ψηφοφορία για αποστολή στο Βόρειο Πόλο

admin Από admin
26 Μαΐου, 2025
Σε Κεντρική Μακεδονία
26
SHARES
10
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

“Είμαι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους. Δεν έχω κάνει κάτι, που να ξεχωρίζει, αλλά με την αγάπη του κόσμου απευθύνομαι στους Έλληνες ζητώντας να μου δώσουν την ψήφο στον παγκόσμιο διαγωνισμό για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου: Να διασχίσω τον Βόρειο Πόλο”, λέει μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ “ Πρακτορείο 104,9 FM” ο 36χρονος Θεσσαλονικιός Χρήστος Βασιλειάδης.

Το επιχείρημα του, στην περίπτωση που καταφέρει και μπει στην ομάδα των 20 ατόμων απ όλο τον κόσμο, θέλει να το αφιερώσει στους προγόνους του- Πόντιους πρόσφυγες από το Καρς. “Στους πρόσφυγες παππούδες μου, στην δημιουργικότητα, στην αισιοδοξία και την αγάπη τους για τη ζωή. Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την αρχή των διωγμών, της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας ” ,λέει με συγκίνηση.

Η ψηφοφορία στο διαδίκτυο ( https://polar.fjallraven.com/contestant/?id=7015&backpage=1&order=popular®ion=3 ) “κλείνει” στις 12 Δεκεμβρίου. Ο Χρήστος είναι αισιόδοξος: “ Ελπίζω να τα καταφέρω, όπως ο αδελφός μου Βαγγέλης που έκανε το ίδιο ταξίδι με την βοήθεια των Ελλήνων απ όλο τον κόσμο, το 2018. Ήταν ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε στο Βόρειο Πόλο! “Ελπίζω, να είμαι ο δεύτερος που θα πατήσει στο Βόρειο Πόλο και θα λένε μετά: “ …Τα αδέλφια Βασιλειάδη το κατάφεραν!”

Ο Χρήστος είναι Dj, παίζει τη πιο σύγχρονη μουσική, αλλά στο βίντεο του διαγωνισμού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για την υποψηφιότητά του να συμμετέχει στην ομάδα που θα πάει στο Βόρειο Πόλο, επέλεξε ήχους της αγαπημένης του ποντιακής λύρας. Λάτρης των σπορ, του ποδοσφαίρου και του τένις. Αγαπά πολύ τα αδέσποτα σκυλιά: ”Είναι σαν εμάς τους ανθρώπους!” λέει και “φιλοξενεί” αρκετά μέχρι να τους βρει οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα στην Κεντρική Μακεδονία την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

27 Μαΐου, 2026
φώτο αρχείου

Αιγύπτιος αποπειράθηκε να σκοτώσει 52χρονη σε κατάστημα στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης

26 Μαΐου, 2026

“Το τελευταίο εγκαταλειμένο σκυλί το βρήκα πρόσφατα στην Ποτίδαια Χαλκιδικής. Το έφερα στην Καλαμαριά και μέχρι που βρέθηκε άνθρωπος να το πάρει, το…αγάπησα! Γι αυτό ήταν τόσο δύσκολος ο αποχαιρετισμός μας! Δεν γινόταν όμως αλλοιώς… δεν χωράνε πολλά σκυλιά στο μικρό διαμέρισμά μου”.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης είναι ο μοναδικός Έλληνας που συμμετέχει στο φετινό διεθνή διαγωνισμό, δεύτερη φορά. Είχε κάνει την ίδια προσπάθεια για να συμμετάσχει στην πολυεθνική αποστολή, την περασμένη Άνοιξη. Πήγε πολύ καλά, αλλά την τελευταία μέρα του διαγωνισμού που ήταν πρώτος στο κλείσιμο της διορίας τον ξεπέρασε ο Πορτογάλος υποψήφιος. “Τον βοήθησε η σελίδα της κρατικής πορτογαλικής τηλεόρασης στο Facebook, με εκατομμύρια ακόλουθους, όπως και τον αδελφό μου, Βαγγέλη, τον οποίο βοήθησαν πρόπερσι να βγει πρώτος, την τελευταία στιγμή, το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πολλά άλλα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Και συμπληρώνει: “ Προσωπικά, είμαι ευγνώμων σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ που προσπαθούν αυτές τις ημέρες να με βοηθήσουν.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης ζητά τη βοήθεια και την ψήφο όλων για “να σηκώσει” την άνοιξη 2020 την ελληνική σημαία με φόντο το Βόρειο Σέλας!

“Με ρωτάνε πόσα χρήματα θα πάρω. Δεν υπάρχει έπαθλο, ούτε πληρώνομαι για κάτι. Μου είπαν για θερμοκρασίες -40, για το Βόρειο Σέλας που είναι μοναδικό , το ταξίδι με τα έλκηθρα που σέρνουν έξι σκυλιά χάσκι, ενώ στην αποστολή θα υπάρχουν 200 σκυλιά. Αυτή η ιστορία και η σχέση με σκυλιά στο παγωμένο μέρος της Αρκτικής, που πρέπει να μαγειρεύεις για σένα και τα σκυλιά με συγκινεί πολύ!“ .

Προηγούμενο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Επόμενο

10 μήνες φυλακή για τον 20χρονο που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Featured

Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα στην Κεντρική Μακεδονία την ημέρα του Αγίου Πνεύματος

27 Μαΐου, 2026
φώτο αρχείου
Κεντρική Μακεδονία

Αιγύπτιος αποπειράθηκε να σκοτώσει 52χρονη σε κατάστημα στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης

26 Μαΐου, 2026
Κεντρική Μακεδονία

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου ευρωπαϊκών Περιφερειών ERIAFF για την καινοτομία στη γεωργία, τη διατροφή και τη δασοπονία

25 Μαΐου, 2026
Επόμενο
φώτο αρχείου

10 μήνες φυλακή για τον 20χρονο που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ

Πλημμύρισαν σπίτια και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ποτάμια στην περιοχή Πλάγια - Φλογητά (φώτο - βίντεο)

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.