Στην Καλαμαριά τελέστηκε η κηδεία του άτυχου φιλάθλου που έχασε τη ζωή του στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου, όταν τον απώθησε ένας συνομήλικός του.
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε χθες το πρωί η κηδεία του 70χρονου φιλάθλου, Νίκου Τριγλιανού, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλαμαριά.
Ο άτυχος 70χρονος έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου μετά από διαπληκτισμό με συνομήλικό του.
Πάνω στο φέρετρο ήταν τοποθετημένο το κασκόλ του Άρη, καθώς ο εκλιπών, εκτός από υποστηρικτής του Απόλλωνα, ήταν φίλαθλος των «κιτρινόμαυρων».
Στην κηδεία παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ορφανός, ο Κώστας Ορφανός, ο Νίκος Τσαρούχας και ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.
Απών από την τελετή ήταν ο Νίκος Γκάλης τον οποίο ο Νίκος Τριγλιανός κουβάλησε στους ώμους του στον τελικό Κυπέλλου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 1990, όπου ο Αρης κατέκτησε το τρόπαιο κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 75-62.
Πηγή: metrosport.gr