• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Χαλκιδική: όταν το κρασί συναντά την τέχνη

admin Από admin
27 Ιουλίου, 2019
Σε Featured, Χαλκιδική, Ψυχαγωγία
1
SHARES
17
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Έκθεση τέχνης και οίνου με πίνακες που κόσμησαν ετικέτες του Château Nico Lazaridi

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την πρώτη εμφιάλωση του Château Nico Lazaridi, μια σειρά από εκδηλώσεις «ταξιδεύουν» μέσα στο 2019 την τέχνη του κρασιού της Nico Lazaridi  σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα: Από τις 2 ως και τις 31 Αυγούστου, το Art & Wine on the move βρίσκεται στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής και το ξενοδοχείο Eagles Palace.

Στο πρωτότυπο αυτό project που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το κρασί με την τέχνη, οι ανά την Ελλάδα οινόφιλοι έχουν την σπάνια ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τους εντυπωσιακούς ζωγραφικούς πίνακες που έχουν κοσμήσει τις εμβληματικές ετικέτες του Château Nico Lazaridi. Tο Art & Wine on the move συνοδεύουν μια σειρά από δράσεις με επίκεντρο το κρασί, που θα “τρέχουν” καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε διάφορες ελληνικές πόλεις. Με επίκεντρο την έκθεση των πινάκων, διοργανώνονται οινικές εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις, κάθετες γευστικές δοκιμές και wine and dine events.

11f1b.jpg

Οι ετικέτες των οίνων της οικογένειας «Château» αποτελούν ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα καλλιτεχνικό “showcase”. Όλες τους απεικονίζουν πρωτότυπα έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους συγκεκριμένους οίνους. Το λευκό και το ερυθρό «Château» καθώς και το Rose Nico Lazaridi ανανεώνουν την ετικέτα τους κάθε επτά χρόνια, μια αλλαγή που συχνά σηματοδοτεί μεταβολές στο ίδιο το προϊόν.

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

26 Μαΐου, 2026
φώτο αρχείου

Χαλκιδική: 32χρονη απείλησε με μαχαίρι τον 46χρονο άντρα της και συνελήφθη

26 Μαΐου, 2026

Εμπνευσμένα από τα υπέροχα κρασιά και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν, τα έργα αυτά εκτίθενται όλα αυτά τα χρόνια στους χώρους του οινοποιείου στην Αγορά της Δράμας. Όλοι οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να τα δουν κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι χάρη στην έκθεση Art & Wine on the move, οι συγκεκριμένοι πίνακες εκτίθενται για πρώτη φορά εκτός του οινοποιείου.

11f1.jpg

Οι καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τις ετικέτες των «Château» στην έκθεση είναι οι Γιάννης Νάνου, Φαίδων Πατρικαλάκης, Χρήστος Μαρκίδης, Παύλος-Άγγελος Κουγιουμτζής και Γιάννης Νίκου. Οι περισσότεροι δημιούργησαν έργα ανθρωποκεντρικά, πίνακες που αναδεικνύουν τη σχέση του ατόμου με τη φύση μέσα από τη δημιουργία, την εργασία, την τέχνη και το όραμα.

Εξάλλου στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνουν και δύο θεματικά δείπνα τη Δευτέρα 5 και την Τετάρτη 28 Αυγούστου, 20:30 στο εστιατόριο Vinum

με μενού 4 πιάτων και συνοδεία οίνων της Nico Lazaridi.

Θέσεις περιορισμένες. Κρατήσεις στο τηλ: 23774-40050.

Πηγή: typosthes.gr

Tags: Δήμος Αριστοτέλη
Προηγούμενο

Λαϊκή βραδιά στη Νέα Φώκαια

Επόμενο

Πόσο και πώς μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ το 2019 – Οι διευκολύνσεις και τα οφέλη από την ένταξη στις 120 δόσεις

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Featured

Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

26 Μαΐου, 2026
φώτο αρχείου
Featured

Χαλκιδική: 32χρονη απείλησε με μαχαίρι τον 46χρονο άντρα της και συνελήφθη

26 Μαΐου, 2026
Featured

Porto Carras Athlos 2026 – Τέσσερις ημέρες αθλητισμού, ευεξίας και αυθεντικών εμπειριών στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό της Χαλκιδικής

26 Μαΐου, 2026
Επόμενο

Πόσο και πώς μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ το 2019 - Οι διευκολύνσεις και τα οφέλη από την ένταξη στις 120 δόσεις

φώτο αρχείου

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική οδό, στο ύψος των Πλαγίων

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.