Η προεκλογική εκστρατεία της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ έχει ως τελευταίο σταθμό την Μακεδονία, όπου η επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη σήμερα Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, ώρα 12:00, στην Αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης», στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Το μεσημέρι στις 15:30 η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα επισκεφθεί την πόλη των Σερρών. Έχει προγραμματιστεί συνάντηση με στελέχη και φίλους, στο καφέ 1800 (Π.Τσαλδάρη & Θέμιδος), με κύριο θέμα συζήτησης την Συμφωνία των Πρεσπών και την ανάπτυξη των θέσεων της Πλεύσης Ελευθερίας.
Το απόγευμα στις 19:00 η κυρία Κωνσταντοπούλου πλαισιωμένη από τους υποψήφιους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, θα συναντήσει φίλους και υποστηρικτές της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στο Ζύθο Ντορέ, στην οδό Τσιρογιάννη 9, μπροστά από το Λευκό Πύργο, ολοκληρώνοντας την προεκλογική εκστρατεία και υπογραμμίζοντας τη σημασία που έχουν η Θεσσαλονίκη και Μακεδονία για την Ελλάδα.


![Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνουν στον κ.κ. Βαρθολομαίο το κομπολόι που δώρισε ο Τούρκος πρόεδρος στον Ελληνα πρωθυπουργό. Ακολούθησε σύντομος διάλογος σε εγκάρδιο κλίμα, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη να λέει στον οικοδεσπότη ότι «την επόμενη φορά που θα έρθω στο Ραμαζάνι ίσως μου δώσετε κι εμένα ένα». [ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ]](https://blog.moudaniwn.gr/wp-content/uploads/2026/02/erdogan-mitsotakis-vartr-120x86.jpg)

![Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνουν στον κ.κ. Βαρθολομαίο το κομπολόι που δώρισε ο Τούρκος πρόεδρος στον Ελληνα πρωθυπουργό. Ακολούθησε σύντομος διάλογος σε εγκάρδιο κλίμα, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη να λέει στον οικοδεσπότη ότι «την επόμενη φορά που θα έρθω στο Ραμαζάνι ίσως μου δώσετε κι εμένα ένα». [ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ]](https://blog.moudaniwn.gr/wp-content/uploads/2026/02/erdogan-mitsotakis-vartr-350x250.jpg)



