• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάζεται το Extreme Sports πάρκο της ΧΑΝΘ

admin Από admin
7 Απριλίου, 2020
Σε Ελλάδα, Κοινωνία
4
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

extreme sports ΧΑΝΘΤο αθλητικό πάρκο της ΧΑΝΘ με τις υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, τον στίβο εναέριων παιχνιδιών και την πίστα αναρρίχησης, το τραμπολίνο, το skate Park και το paintball άνοιξε επίσημα τις πύλες του σήμερα στις 10.00, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και της Αντιδημάρχου Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών Μαρίας Πασχαλίδου.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 18.00, στο πλαίσιο των εγκαινίων, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη συναυλία των καλλιτεχνών και συγκροτημάτων Stavento, Μύρωνα Στρατή, Professional Sinnerz και «Μέλισσες», ενώ ραδιοφωνικοί παραγωγοί της πόλης θα επιμεληθούν από το πρωί το μουσικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Πρόκειται για το «What΄s Up Park» που καλύπτει το ανατολικό κομμάτι του πάρκου της ΧΑΝΘ (Γ΄ Σεπτεμβρίου- Λεωφ. Νίκης- Μ. Ανδρόνικου) και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με την εταιρία Cosmote.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εγκαινίων θα λειτουργήσει το μεγαλύτερο μέρος του πάρκου(paintball, skate, bungee tramboline) χωρίς καμία επιβάρυνση για το κοινό.

Από πλευράς της χορηγού εταιρίας Cosmote οι εκδηλώσεις θα υποστηριχτούν με ψυχαγωγικές ενέργειες, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις για το κοινό.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, στο χώρο του πάρκου θα βρίσκονται δέκα εκπαιδευμένοι γυμναστές του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι θα επιφορτιστούν με την ξενάγηση, γνωριμία αλλά και την εξοικείωση του κοινού με τα extreme sporτs και τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχή θα φροντίζει για τη φύλαξη του πάρκου σε 24ωρη βάση, ενώ εθελοντές δήλωσαν ήδη την προθυμία τους να υιοθετήσουν το χώρο και να συμμετέχουν ενεργά στη συντήρησή του.

από econews.gr

Tags: Θεσσαλονίκη

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Πως να “απενεργοποιήσετε” μια γάτα!

Επόμενο

Ελια: μικρή παραγωγή, χαμηλή τιμή

ΣχετικάΆρθρα

Κεντρική Μακεδονία

Αυτό είναι το ξένο παιδάκι;

6 Φεβρουαρίου, 2023
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Βρεφονηπιοκόμος χτυπούσε τα παιδάκια σε παιδικό σταθμό

6 Φεβρουαρίου, 2023
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: ΙΧ «καρφώθηκε» σε πρόσοψη επιχείρησης – Νωρίτερα είχε συγκρουστεί με άλλο όχημα (φώτο)

4 Φεβρουαρίου, 2023
Επόμενο

Ελια: μικρή παραγωγή, χαμηλή τιμή

«Πρεμιέρα» της φοροκάρτας σήμερα

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.