• Αρχική Σελίδα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Φιλέτο μοσχαρίσιο τυλιγμένο σε μπέικον

Από
16 Ιανουαρίου, 2012
Σε Συνταγές, Ψυχαγωγία
1
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Σερβίρεται με γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας και πουρέ

Αν θέλετε πιο τραγανό το μπέικον, ψήστε το ρολάροντας το φιλέτο πάνω στη σχάρα.

Υλικά:

8 φέτες μπέικον
4 φιλέτα μοσχαρίσια (περίπου 300 γραμμ. το ένα ή 4 εκατοστά πάχος)
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο σπάγκο ψησίματος
Γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας για το σερβίρισμα
Πουρές για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:
Το µπέικον θα βοηθήσει το φιλέτο να παραµείνει ζουµερό και λιπαρό και θα το προστατέψει από το στέγνωµα, δίνοντάς του συγχρόνως απίθανη γεύση.

Σε νερό που βράζει ζεµατάµε τις λωρίδες µπέικον για 4΄-5΄. Tις στραγγίζουµε και τις ακουµπάµε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν.

Τυλίγουµε 2 φέτες µπέικον (σαν κορδέλα) περιµετρικά στα φιλέτα. Δένουµε σφιχτά µε σπάγκο ψησίµατος. Αλατοπιπερώνουµε καλά τα φιλέτα.

Αφού λαδώσουµε τη σχάρα, ακουµπάµε τα φιλέτα σε δυνατή φωτιά και ψήνουµε για 6΄. Τα αναποδογυρίζουµε και συνεχίζουµε για άλλα 6΄ το ψήσιµο. Σερβίρουµε µε πουρέ και γαρνίρουµε µε γλυκόξινη σάλτσα ντοµάτας.

Συμβουλή: Αν θέλετε καλοψημένο το φιλέτο, που δεν σας το συνιστώ, φροντίστε να χαμηλώσετε λίγο την ένταση της φωτιάς και να σιγοψήσετε για λίγα λεπτά επιπλέον.

μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 12 λεπτά

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

Tags: ΜαγειρικήΣυνταγές
Προηγούμενο

Πόσα ρούχα χωράει ένας μικρός σάκος;

Επόμενο

Πώς θα νιώθουμε χορτάτοι χωρίς να τρώμε πολύ;

ΣχετικάΆρθρα

Συνταγές

Gourmet ρεβεγιόν: 9 συνταγές για το μενού της πρωτοχρονιάς

31 Δεκεμβρίου, 2012
Συνταγές

Ζύμη για πίτσα

1 Μαΐου, 2012
Συνταγές

Μοσχαράκι γιουβέτσι

15 Ιανουαρίου, 2012
Επόμενο

Πώς θα νιώθουμε χορτάτοι χωρίς να τρώμε πολύ;

Ο Nicolas Cage είναι βαμπίρ!

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε μας

  • 4.7k Fans
  • 680 Followers
  • 380 Followers
Ακουστικά Κέντρα Κασάπογλου Χαλκιδική
zero web & graphics
coronavirus

Προτεινόμενα

Featured

Γιορτάζει σήμερα 18 Ιανουαρίου στον Στανό ο Άγιος Αθανάσιος “ο Λουκανκάς” (βίντεο)

18 Ιανουαρίου, 2021
Featured

Δήμαρχος Αριστοτέλη: Έχει εκτονωθεί το ιικό φορτίο στη Χαλκιδική (audio)

18 Ιανουαρίου, 2021
Featured

Τρία χρυσά βραβεία για τα Ιερισσιώτικα τυρία “Σταθώρη”

18 Ιανουαρίου, 2021
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.