• Αρχική Σελίδα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Σουβλάκια κοτόπουλου

Από
Ιανουάριος 16, 2012
Σε Συνταγές, Ψυχαγωγία
2
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
υλικά
για 6-8 άτομα
4 μπουτάκια φιλέτο κοτόπουλου, το καθένα κομμένο σε 16 κυβάκια
1 κ. σούπας γιαούρτι
2 πρέζες αλάτι
1 κ. καφέ κουρκουμά (κιτρινόριζα)
½ κ. καφέ κάρυ
½ κ. καφέ καρδάμωμο, σε σκόνη
χυμός από ½ λεμόνι
1 κ. καφέ ξίδι
16 λεπτές ροδέλες κρεμμυδιού
8 ντοματίνια τσέρι, κομμένα στα 2
εκτέλεση
Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι με το αλάτι, τα μπαχαρικά, τον χυμό λεμονιού και το ξίδι και τα ανακατεύετε. Προσθέτετε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αφήνετε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 30 λεπτά μέσα σε αυτό το μείγμα. Στη συνέχεια περνάτε το κοτόπουλο σε μεταλλικά σουβλάκια, φροντίζοντας να περάσετε σε κάθε σουβλάκι από 2 κομμάτια κοτόπουλο, 1 ροδέλα κρεμμυδιού, άλλα 2 κομμάτια κοτόπουλο και ½ ντοματίνι ώσπου να τελειώσουν τα υλικά σας. Ψήνετε τα σουβλάκια σε δυνατή φωτιά, για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, σε απόσταση περίπου 15 εκ. από την πηγή θερμότητας ώστε να μην αρπάξουν αμέσως, αλλά να ροδοκοκκινίσουν ομοιόμορφα. Τα σερβίρετε με ζεστές αραβικές πίτες και, αν θέλετε, με μια σάλτσα γιαουρτιού, φτιαγμένη με την ίδια συνταγή της μαρινάτας.
ΠΗΓΗ: www.homefood.gr
Tags: ΜαγειρικήΣυνταγές

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Στον αέρα τώρα και οι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι

Επόμενο

Τα καλύτερα συνοδευτικά ποτού και πού να τα απολαύσετε

ΣχετικάΆρθρα

Συνταγές

Gourmet ρεβεγιόν: 9 συνταγές για το μενού της πρωτοχρονιάς

Δεκέμβριος 31, 2012
Συνταγές

Ζύμη για πίτσα

Μάιος 1, 2012
Συνταγές

Μοσχαράκι γιουβέτσι

Ιανουάριος 15, 2012
Επόμενο

Τα καλύτερα συνοδευτικά ποτού και πού να τα απολαύσετε

Λουδίας "Τα Λιπάσματα"- "Άντε Δανείσου" - "Gojila"

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε μας

  • 6.3k Fans
  • 680 Followers
  • 538 Followers
halkidiki all
Ακουστικά Κέντρα Κασάπογλου Χαλκιδική
zero web & graphics
coronavirus

Προτεινόμενα

Featured

Εμπορικός Σύλλογος Μουδανιών: Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων

Απρίλιος 21, 2021
Featured

Τρία νέα έργα της ΠΚΜ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ανακοίνωσαν Τζιτζικώστας – Σ. Πέτσας

Απρίλιος 21, 2021
Featured

Κ. Μάλαμα : Απαράδεκτη εξαίρεση των δασεργατών από τα μέτρα οικονομικής στήριξης για την πανδημία

Απρίλιος 21, 2021
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.