• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Βίδες ολικής άλεσης με μπρικ*

brook91769134731 Από brook91769134731
9 Οκτωβρίου, 2011
Σε Συνταγές, Ψυχαγωγία
7
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

υλικά

για 6 άτομα
300 γραμμ. βίδες ολικής άλεσης
1 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη
175 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
125 γραμμ. αγελαδινό γιαούρτι με 2% λιπαρά
100 γραμμ. μπρικ*
2 κ. σούπας μαϊντανό, ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

εκτέλεση

Βράζετε τα ζυμαρικά σε 3 λίτρα αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Πέντε λεπτά προτού τα κατεβάσετε από τη φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και το αφήνετε 3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί. Προσθέτετε τα γιαούρτια και τα ζεσταίνετε ελαφρώς σε χαμηλή φωτιά, χωρίς να τα αφήσετε να πάρουν βράση. Απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και ρίχνετε τον μαϊντανό και το μπρικ, κρατώντας λίγο για το γαρνίρισμα. Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Σουρώνετε τα ζυμαρικά, τα ανακατεύετε με τη σάλτσα των γιαουρτιών και τα ρίχνετε σε ένα μπολ σερβιρίσματος. Τα διακοσμείτε με φυλλαράκια μαϊντανού και μπρικ*.

* Το μπρικ είναι τα αυγά από το ψάρι σολομό και μπορείτε να το βρείτε στα super market ή σε καταστήματα delicatessen.

ΠΗΓΗ: www.homefood.gr

Tags: ΜαγειρικήΣυνταγές
Προηγούμενο

Βρετανός αγόρασε το 10% της ΔΕΗ

Επόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Νέας Προποντίδας για όμβρια ύδατα οικοδομών που παροχετεύονται στο δίκτυο αποχέτευσης

ΣχετικάΆρθρα

Συνταγές

Gourmet ρεβεγιόν: 9 συνταγές για το μενού της πρωτοχρονιάς

31 Δεκεμβρίου, 2012
Συνταγές

Ζύμη για πίτσα

1 Μαΐου, 2012
Συνταγές

Μοσχαράκι γιουβέτσι

15 Ιανουαρίου, 2012
Επόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Νέας Προποντίδας για όμβρια ύδατα οικοδομών που παροχετεύονται στο δίκτυο αποχέτευσης

Λίγα για τον βασιλικό

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.