• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

«Πρασινίζει» η νέα παραλία της Θεσσαλονίκης

rockandroll7 Από rockandroll7
7 Σεπτεμβρίου, 2011
Σε Ελλάδα, Περιβάλλον
2
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Την φύτευση 7.500 θάμνων και 1.051 επιπλέον δένδρων -στα οποία θα προστεθούν τα ήδη υπάρχοντα 537 δένδρα- και την κοπή 269 παλαιών δένδρων, προβλέπει η εγκεκριμένη ειδική φυτοτεχνική μελέτη για τα οκτώ θεματικά πάρκα της Νέας παραλίας, διευκρίνισε, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ελεύθερων Χώρων Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ελεύθερων Χώρων, είπε ότι τα νέα δένδρα που θα τοποθετηθούν (πλατάνια, κουκουναριές, σκλήθρα και μουριές) είναι ύψους 1,5 έως 2 μέτρων και ηλικίας 5 έως 6 ετών, ότι για όλα τα δένδρα που κόβονται υπάρχει έγκριση του δασαρχείου και ότι η κοπή τους περιλαμβάνεται στην ειδική φυτοτεχνική μελέτη για την οποία είχε προηγηθεί μεγάλος διεθνής διαγωνισμός.

«Ακολουθούμε την ειδική φυτοτεχνική μελέτη σύμφωνα με την οποία γίνεται προσπάθεια να κρατηθούν τα υγιή φυτά που βρίσκονται σε αρμονία με την χλωρίδα της περιοχής και την ιστορία της πόλης. Ο μεγάλος αριθμός των δένδρων που κόβονται είναι κυρίως λεύκες που τοποθετήθηκαν στην δεκαετία του 60 και δημιουργούν πολλά προβλήματα. Η διεύθυνση Πρασίνου επιβλέπει την διαδικασία και θα επεμβαίνει όταν οτιδήποτε από την εγκεκριμένη μελέτη δεν τηρείται και δεν εφαρμόζεται σωστά. Αντιλαμβανόμαστε την ευαισθησία του κόσμου, διότι δεν είναι ωραίο θέαμα ένα κομμένο δένδρο, αλλά όταν μετά από δύο χρόνια η εικόνα θα έχει ολοκληρωθεί το πράσινο της περιοχής θα είναι πιο εκτεταμένο και καλύτερης ποιότητας. Οι συμπολίτες μας ας κάνουν υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

ΠΗΓΗ: www.agelioforos.gr

Tags: Θεσσαλονίκηπαραλία

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Ο μήνας της γέννησης επηρεάζει την… καριέρα

Επόμενο

Μειώστε φως, νερό, τηλέφωνο

ΣχετικάΆρθρα

Κεντρική Μακεδονία

Αυτό είναι το ξένο παιδάκι;

6 Φεβρουαρίου, 2023
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Βρεφονηπιοκόμος χτυπούσε τα παιδάκια σε παιδικό σταθμό

6 Φεβρουαρίου, 2023
Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: ΙΧ «καρφώθηκε» σε πρόσοψη επιχείρησης – Νωρίτερα είχε συγκρουστεί με άλλο όχημα (φώτο)

4 Φεβρουαρίου, 2023
Επόμενο

Μειώστε φως, νερό, τηλέφωνο

44ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.