• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Ειδήσεις της Χαλκιδικής
  • Όλες οι Ειδήσεις
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ρολό κιμά γεμιστό με φέτα και λιαστές ντομάτες

brook91769134731 Από brook91769134731
16 Ιανουαρίου, 2012
Σε Συνταγές, Ψυχαγωγία
4
SHARES
70
VIEWS
FacebookTwitterReddit
arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr arzoumanidis | armacom.gr

Ένα ρολό κιμά διαφορετικό από τα άλλα.Εμπνευστής ο επαγγελματίας μάγειρας Νίκος Θωμάς.

Υλικά που θα χρειαστούμε για 3 μερίδες.

Για το ρολό:

Διαβάστε επίσης:

φώτο αρχείου

Περιμένει το δικαστήριο ως λύτρωση είπε ο δικηγόρος της Τούνη για το revenge porn – Οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι

29 Απριλίου, 2025

Φώτης Σεργουλόπουλος: Απειλεί τον Κώστα Πρέκα με μήνυση μετά τις δηλώσεις του για την τηλεθέαση

29 Απριλίου, 2025

500 γραμμάρια κιμά χοιρινό
1 αυγό
50 γραμμάρια ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Λίγη μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
½ ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Τριμμένη φρυγανιά η ψίχα ψωμιού

Για την γέμιση:

150 γραμμάρια τυρί φέτα
100 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
ρίγανη

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και τα πλάθουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι το μείγμα να γίνει ταυτόχρονα σφικτό αλλά και ελαστικό. Αν χρειαστεί βάζουμε και άλλο ένα αυγό.

2. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την φέτα , τις λιαστές ντομάτες και την ρίγανη και ότι άλλο θέλετε από αρωματικά αποξηραμένα φυτά. Τα πλάθουμε όσον γίνεται καλύτερα.

3. Μετά παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και απλώνουμε τον κιμά .Από πάνω του βάζουμε την γέμιση μας. Ρολάρουμε το αλουμινόχαρτο και το κλείνουμε σαν συσκευασία καραμέλας.

4. Στην συνέχεια το ψήνουμε μέσα σε ένα ταψί στους 180 βαθμούς κελσίου για περίπου 20 λεπτά. Μετά το βγάζουμε και αφαιρούμε την συσκευασία και το ξαναβάζουμε στο ταψί ρίχνοντας πάνω του ελαιόλαδο. Συνεχίζουμε να το ψήνουμε για περίπου άλλα 20 λεπτά.

5. Τέλος το σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες (chips). Καλή σας όρεξη

ΠΗΓΗ: www.diytv.gr

Tags: ΜαγειρικήΣυνταγές
Προηγούμενο

Αυτόματο πότισμα με σακούλα ή μπουκάλι

Επόμενο

Καυτερό και με τη… βούλα

ΣχετικάΆρθρα

φώτο αρχείου
Ψυχαγωγία

Περιμένει το δικαστήριο ως λύτρωση είπε ο δικηγόρος της Τούνη για το revenge porn – Οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι κατηγορούμενοι

29 Απριλίου, 2025
Ψυχαγωγία

Φώτης Σεργουλόπουλος: Απειλεί τον Κώστα Πρέκα με μήνυση μετά τις δηλώσεις του για την τηλεθέαση

29 Απριλίου, 2025
Ψυχαγωγία

Μετά από 34 χρόνια, ανακοίνωσε το τέλος: Κλαίγοντας ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε από το «Καλημέρα Ελλάδα» – “Δεν έχω τη δύναμη πια”

29 Απριλίου, 2025
Επόμενο

Καυτερό και με τη… βούλα

Απόφαση Αρείου Πάγου για ατύχημα σε οικοδομή

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.