• Αρχική Σελίδα
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ρολό κιμά γεμιστό με φέτα και λιαστές ντομάτες

Από
16 Ιανουαρίου, 2012
Σε Συνταγές, Ψυχαγωγία
3
SHARES
66
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

Ένα ρολό κιμά διαφορετικό από τα άλλα.Εμπνευστής ο επαγγελματίας μάγειρας Νίκος Θωμάς.

Υλικά που θα χρειαστούμε για 3 μερίδες.

Για το ρολό:

500 γραμμάρια κιμά χοιρινό
1 αυγό
50 γραμμάρια ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
Λίγο μαϊντανό
Λίγη μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
½ ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Τριμμένη φρυγανιά η ψίχα ψωμιού

Για την γέμιση:

150 γραμμάρια τυρί φέτα
100 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
ρίγανη

Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και τα πλάθουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι το μείγμα να γίνει ταυτόχρονα σφικτό αλλά και ελαστικό. Αν χρειαστεί βάζουμε και άλλο ένα αυγό.

2. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την φέτα , τις λιαστές ντομάτες και την ρίγανη και ότι άλλο θέλετε από αρωματικά αποξηραμένα φυτά. Τα πλάθουμε όσον γίνεται καλύτερα.

3. Μετά παίρνουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και απλώνουμε τον κιμά .Από πάνω του βάζουμε την γέμιση μας. Ρολάρουμε το αλουμινόχαρτο και το κλείνουμε σαν συσκευασία καραμέλας.

4. Στην συνέχεια το ψήνουμε μέσα σε ένα ταψί στους 180 βαθμούς κελσίου για περίπου 20 λεπτά. Μετά το βγάζουμε και αφαιρούμε την συσκευασία και το ξαναβάζουμε στο ταψί ρίχνοντας πάνω του ελαιόλαδο. Συνεχίζουμε να το ψήνουμε για περίπου άλλα 20 λεπτά.

5. Τέλος το σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες (chips). Καλή σας όρεξη

ΠΗΓΗ: www.diytv.gr

Tags: ΜαγειρικήΣυνταγές

Δείτε όλες τις ειδήσεις εδώ

Google NewsΑκολουθήστε το Νέα Μουδανιά Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι
όλες τις
ειδήσεις της Χαλκιδικής

Προηγούμενο

Αυτόματο πότισμα με σακούλα ή μπουκάλι

Επόμενο

Καυτερό και με τη… βούλα

ΣχετικάΆρθρα

Συνταγές

Gourmet ρεβεγιόν: 9 συνταγές για το μενού της πρωτοχρονιάς

31 Δεκεμβρίου, 2012
Συνταγές

Ζύμη για πίτσα

1 Μαΐου, 2012
Συνταγές

Μοσχαράκι γιουβέτσι

15 Ιανουαρίου, 2012
Επόμενο

Καυτερό και με τη… βούλα

Απόφαση Αρείου Πάγου για ατύχημα σε οικοδομή

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
zero web & graphics
Μητρώο Online Media

Καιρός Νέα Μουδανιά

halkidiki all
Sports equipment and accesories
coronavirus
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.