Υλικά :
- 1 φύλλο με προζύμι
- Πραλίνα
- Ξηρούς καρπούς
- 1 μπανάνα
Εκτέλεση :
- Χαράζουμε το φύλλο σε 4×4 (δηλαδή σε 16 κομμάτια).
- Σε κάθε 1/16 (κομμάτι) βάζουμε μία κουταλιά πραλίνα.
- Ρίχνουμε εάν θέλουμε λίγους ξηρούς καρπούς.
- Διπλώνουμε τις άκρες.
- Ψήνουμε για 15′-25′ λεπτά στους 180 βαθμούς (ανάλογα με τον φούρνο).
- 10’ λεπτά πριν τα ξεφουρνίσουμε βάζουμε εάν θέλουμε, απο ένα κομματάκι μπανάνα.
Τέλος απολαμβάνουμε τα σοκολατένια πεϊνιρλί μας !!!
Καλή Επιτυχία !!!
Πηγή: www.greekmasa.gr