• Αρχική Σελίδα
  • Επικοινωνία
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
Νέα Μουδανιά Blog
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Το νέο TEDx Thessaloniki το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 στο Ολύμπιον

Από
22 Ιουνίου, 2019
Σε Ψυχαγωγία
2
VIEWS
Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin

H ομάδα του TEDx Thessaloniki ανακοινώνει επίσημα το δεύτερο TEDxThessaloniki, με τίτλο Why Not? [Γιατί Όχι;], το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη. Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου βρίσκονται η καινοτομία και γενικότερα οι διαφορετικές ιδέες που ανταποκρίνονται στο γενικότερο κάλεσμα «Γιατί Όχι;». Το TEDxThessaloniki φέρνει την εμπειρία του TED και στην πόλη μας για μια μέρα, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών από τους τομείς της Τεχνολογίας, των Επιχειρήσεων, της Δημοσιογραφίας, της Πολιτικής, της Ψυχαγωγίας, της Τέχνης και του Design.

Το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται ανεξάρτητα σε πόλεις όπως τη Νέα Υόρκη, το Σίδνεϋ, το Ντουμπάι, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ κ.α. και κάθε φορά προβάλει ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική διοργάνωση που οργανώνεται από εθελοντές και διατηρεί τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του TED.

Το πρώτο TEDx Thessaloniki πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαϊου 2010 στο ιστορικό θέατρο Ολύμπιον στο κέντρο της πόλης και παρουσίασε τέσσερις ομιλητές. Φέτος διευρύναμε τη διοργάνωση περιλαμβάνοντας περισσότερους Έλληνες και ξένους ομιλητές. Κάθε ένας από τους ομιλητές έχει ξεχωρίσει στον τομέα του και όλοι είναι έτοιμος να μοιραστεί μια συναρπαστική Why Not? ιστορία με το κοινό. Ανάμεσα τους έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε τον Απρίλιο:

Paul Lewis, Special Projects Editor στον Guardian ανακηρύχθηκε Ρεπόρτερ της Χρονιάς στα Βρετανικά Δημοσιογραφικά Βραβεία 2010 για την επαναστατική χρήση των social media στην δημοσιογραφία.

Rob Thompson, Principal Designer στην Nokia και βραβευμένος product designer, συγγραφέας και πρώην Λέκτορας στο Royal College of Art και στο Central Saint Martins, στο Λονδίνο.

Onic V. Palandjian, Venture Capitalist με 19 χρόνια εμπειρίας σε Ευρώπη και ΗΠΑ, συνιδρυτής της Capital Connect Venture Capital και επενδυτής στην Herco SA & Mavin SA.

Eileen Botsford Velissaropoulos, New Media Public Artist, που εργάζεται σε ένα μεγάλο εύρος από on-site και on-line projects και έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις διεθνώς είτε ως μέλος ομάδας καλλιτεχνών είτε μόνη της.

Εάν πιστεύεις ότι οι ιδέες αξίζει να διαδίδονται και ψάχνεις για έμπνευση, πάρε μέρος στο επόμενο TEDx Thessaloniki. Συμπλήρωσε τη φόρμα προεγγραφής και τα μέλη της ομάδας μας θα έρθουν σύντομα σε επαφή μαζί σου με όλες τις λεπτομέρειες και τα νέα σχετικά με τη διοργάνωση.

Στην ιστοσελίδα του TEDx θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τους ομιλητές και το τελικό πρόγραμμα, μόλις ολοκληρωθεί.

http://www.tedxthessaloniki.com

Πηγή: www.theodorosploumis.com

Tags: ΒίντεοΘεσσαλονίκη
Προηγούμενο

Archive – Nothing Else

Επόμενο

Νέα δωρεάν online μουσική υπηρεσία από την Amazon

ΣχετικάΆρθρα

Κεντρική Μακεδονία

Το προφίλ της 30χρονης που συνελήφθη για την υπόθεση «Lamanif»

2 Μαρτίου, 2021
Κεντρική Μακεδονία

Εμπρησμός σε αυτοκίνητο τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

28 Φεβρουαρίου, 2021
Κεντρική Μακεδονία

Απάντηση του ΤΙΤΑΝ, στις κατηγορίες για περιβαλλοντική ρύπανση

28 Φεβρουαρίου, 2021
Επόμενο

Νέα δωρεάν online μουσική υπηρεσία από την Amazon

Εξυπνοι επιχειρηματίες!

Please login to join discussion
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Ακολουθήστε μας

  • 5.6k Fans
  • 680 Followers
  • 516 Followers
halkidiki all
Ακουστικά Κέντρα Κασάπογλου Χαλκιδική
zero web & graphics
coronavirus

Προτεινόμενα

Featured

Rapid test αύριο στη Νέα Καλλικράτεια

3 Μαρτίου, 2021
Featured

Χαλκιδική: Από αύριο η κυκλοφορία επιτρέπεται μέχρι τις 9 το βράδυ

3 Μαρτίου, 2021
Featured

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στον Πολύγυρο

3 Μαρτίου, 2021
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε όλα τα αποτελέσματα
  • Χαλκιδική
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Τεχνολογία
  • Ψυχαγωγία
  • Περιβάλλον
  • Πολιτισμός
  • Τουρισμός
  • Σύνδεση
  • Sign Up

© 2019 Νέα Μουδανιά Blog

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password? Sign Up

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

*Κάνοντας εγραφή στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης που μπορείτε να βρείτε εδώ: Πολιτική Απορρήτου – Όροι χρήσης.
All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την παραμονή σας στην σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.