Στη σύλληψη δύο ημεδαπών ανδρών προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου 2026 αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου, σε περιοχή της Χαλκιδικής.
Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 3,68 γραμμαρίων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Έρευνα σε οικία – Κατασχέσεις ναρκωτικών και χρημάτων
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ενός εκ των δύο συλληφθέντων, οι αστυνομικοί εντόπισαν:
Μία συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 64 γραμμαρίων
Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ
Παράλληλα, κατασχέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαιναν, το οποίο ανήκει στον έναν εκ των κατηγορουμένων.
Εμπλοκή και τρίτου ατόμου στην υπόθεση
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο ίδιος άνδρας φέρεται να είχε προμηθεύσει με ακατέργαστη κάνναβη τρίτο ημεδαπό, λίγες ημέρες νωρίτερα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του τρίτου άνδρα, σε άλλη περιοχή της Χαλκιδικής, κατασχέθηκαν ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και το ποσό των 150 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
