Τρίκαλα: Αυλαία στην τραγωδία στη μπισκοτοβιομηχανία «Βιολάντα» – Βρέθηκε η σορός της πέμπτης εργαζόμενης

Αυλαία στη μεγάλη τραγωδία της μεγάλης έκρηξης στις εγκαταστάσεις της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα» στα Τρίκαλα. Βρέθηκε και η πέμπτη γυναίκα, απανθρακωμένη, στο πόστο της.

Η σορός της πέμπτης εργαζόμενης εντοπίστηκε, σήμερα το πρωί, στο εργοστάσιο της εταιρείας, το οποίο παραδόθηκε στις φλόγες μετά από έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ERTnews, η σορός εντοπίστηκε μόλις λίγα μετρά μακριά από αυτές των τριών συναδέλφων της, στο ισόγειο του εργοστασίου.

Στον τόπο της τραγωδίας βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο της ΔΑΕΕ, το οποίο λαμβάνει καταθέσεις από τους εργαζόμενους που σώθηκαν από την πυρκαγιά, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το τι συνέβη και να δώσει απαντήσεις στις αιτίες που προκάλεσαν την ισχυρή έκρηξη.

Πηγή: emakedonia.gr

Exit mobile version