Σοβαρό τροχαίο για τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε χθες Τετάρτη ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας.

Το τροχαίο έγινε στο ύψος της Σωζόπολης Χαλκιδικής.

Όπως γνωστοποιεί μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΙΧ με ρουμάνικες πινακίδες παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο ίδιος, το οποίο μάλιστα μετά τη σύγκρουση ανετράπη και κατέληξε σε ρείθρο.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του δημάρχου:

“Δυστυχώς, η μέρα των γενεθλίων μού επιφύλασσε μία δυσάρεστη εξέλιξη. Καθώς επιστρέφαμε από επιθεώρηση έργου στη Νέα Καλλικράτεια, μαζί με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Φώτη Τσιρούδα, στο ύψος της Σωζόπολης ένα αυτοκίνητο με ρουμανικές πινακίδες παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω μας. Το όχημά μας βγήκε από τον δρόμο και ανετράπη σε παρακείμενο ρείθρο.
Ειλικρινά, είχαμε Άγιο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν εκείνη τη στιγμή, καθώς και για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας από χθες, όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.
Θέλω να τονίσω με κάθε σοβαρότητα: να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί στον δρόμο. Δυστυχώς, τα τροχαία ατυχήματα παραμένουν πολλά και συχνά οφείλονται σε ανθρώπινη αμέλεια ή απερισκεψία.
Η ζωή μας είναι εύθραυστη. Ας την προστατεύσουμε.”

Exit mobile version