ΝΒΑ σημαίνει Μάικλ Τζόρνταν: Η ζωή του σε κόμικ!

Η σεζόν 2024/25 για το NBA ξεκινάει σε λίγες ώρες και η κληρονομιά του «καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου» στην Ελλάδα, οφείλει πολλά σ’ ένα όνομα: Μάικλ Τζόρνταν. Ο MJ23 είναι ο μεγαλύτερος μύθος στην ιστορία του μπάσκετ, ο άνθρωπος που άλλαξε ένα ολόκληρο άθλημα, αψήφησε τους νόμους της φύσης, έκανε μια πορεία βγαλμένη από σενάριο ταινίας.

Κάντε δικό σας το εκπληκτικό graphic novel για τον Μάικλ Τζόρνταν με ένα κλικ!
Για να θυμούνται λοιπόν οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, το Gazzetta σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ comics έφερε στην Ελλάδα ένα πολύ ξεχωριστό graphic novel για τον άνθρωπο και τον κορυφαίο παίκτη που πάτησε στα παρκέ: Μάικλ Τζόρνταν: Ιπτάμενος Ταύρος. Μοναδικός σχεδιασμός, υπέροχες ιστορίες και όλη τη μαγεία του Air σε εικόνες!

Τα κείμενα υπογράφει ο Γουίλφρεντ Σαντιάγκο. Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τον Κωνσταντίνο Μελάγιες.

Ο Μάικλ Τζόρνταν σε κόμικ!

Όπως έγραψε στο Gazzetta ο Αλέξανδρος Στεργιόπουλος, «o «Air» ήταν ενσάρκωση του τέλειου και αυτός που έβαλε το ΝΒΑ στη σφαίρα του αδύνατου! Την ίδια στιγμή, εκτός αγωνιστικών χωρών, βίωνε τις αδυναμίες του, τα πάθη και τα λάθη του, την πίεση και τις οικογενειακές δυσκολίες. Αυτό το συγκρουσιακό δίπολο έδινε έντονες και στα όρια εικόνες. Συνεπώς, το γκροτέσκο είναι ο κατάλληλος καλλιτεχνικός δρόμος για να «πατήσει» η αφήγηση του Σαντιάγκο. Και πάνω σε αυτό τον καμβά όλα είναι άμεσα αντιληπτά, γοητευτικά και ξεκάθαρα».

Το graphic novel «Michael Jordan – Ο Ιπτάμενος Ταύρος» κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία όλης της χώρας και εσύ μπορείς να το κάνεις ήδη δικό σου με ένα click ΕΔΩ. Μια έκδοση-φόρος τιμής, που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη κανενός φίλου του μπάσκετ, του αθλητισμού και των κόμικ.

Το Gazzetta, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ Comics, κυκλοφόρησε και το Χέρι του Θεού, την ιστορία του Ντιέγκο Μαραντόνα σε graphic novel. Μπορείς να βρεις το κόμικ ΕΔΩ!

Exit mobile version