Τζορτζ Μπάλντοκ: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση

Νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.
Αν και η πλήρης ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να δώσει τις τελικές απαντήσεις, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μπάλντοκ βρισκόταν στο νερό περίπου πέντε ώρες πριν βρεθεί νεκρός.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια, ενώ οι αρχές ερευνούν αν ο ποδοσφαιριστής έπεσε στο νερό λόγω κάποιου προβλήματος υγείας ή αν αντιμετώπισε το πρόβλημα ενώ ήδη βρισκόταν στην πισίνα και δεν κατάφερε να βγει.

Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί, καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια κακώσεων ή χτυπημάτων στο σώμα του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Βρέθηκε δεύτερο ποτήρι στη πισίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι της μοιραίας πισίνας στο σπίτι του άσου του Παναθηναϊκού εντοπίστηκε ένα μπουκάλι βότκα και δυο ποτήρια, κάτι που δείχνει πως ο 31χρονος δεν ήταν μόνος του.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο σημείο και δεν μπορεί να σχηματιστεί ασφαλής εικόνα για το τι έχει προηγηθεί του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η έκκληση της οικογένειας

Με μία λιτή ανακοίνωση η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ επιβεβαίωσε τον θάνατο του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα απεύθυνε έκκληση στα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της οικογένειας αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια, είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που έστειλε η οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Πηγή: grtimes.gr

Exit mobile version