Θεσσαλονίκη: Γνωστή αμερικανική αλυσίδα ρούχων και αξεσουάρ έρχεται στην Τσιμισκή

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό brand έρχεται στο νούμερο 54 της οδού Τσιμισκή. Ο λόγος για την αμερικανική αλυσίδα Guess, που αποκτά παρουσία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, φέρνοντας τη γυναικεία της σειρά ρούχων και αξεσουάρ.

Αν και η αμερικανική αλυσίδα είχε ακουστεί κατ ´ επανάληψη στο παρελθόν πως βολιδοσκοπούσε καταστήματα στην καρδιά της πόλης, και δη το κατάστημα -όταν ήταν κενό- επί της Τσιμισκή που σήμερα στεγάζει το δημοφιλές brand Tezenis, εντούτοις έρχεται χρόνια μετά για να εδραιώσει τη θέση της στο λιανεμπόριο της Θεσσαλονίκης, καθώς ήδη διαθέτει παρουσία στα εμπορικά κέντρα Mediterranean Cosmos και One Salonica.

Πρόκειται για έναν χώρο 165 τμ με βοηθητικό υπόγειο που βρίσκεται στη διαδικασία διαμόρφωσης προκειμένου να ανοίξει τις πύλες του το αμέσως επόμενο διάστημα, ενδεχομένως και εντός του μήνα που διανύουμε.

Το εν λόγω κατάστημα στέγαζε μέχρι πρότινος τη Θεσσαλονικιώτικη αλυσίδα Doca. Τη διαδικασία της μίσθωσης του χώρου πραγματοποίησε η μεσιτική εταιρεία Galanos Real Estate.

Η αμερικανική αλυσίδα Guess αποτελεί ένα δυναμικό brand που διαθέτει γυναικεία και αντρική ένδυση και υπόδηση, αρώματα, αξεσουάρ και ρολόγια.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 1981 όταν οι αδελφοί Marciano «ερωτεύονται» το Λος Άντζελες που είχαν επισκεφθεί για διακοπές και αποφασίζουν να επιλέξουν την πόλη ως νέο τους σπίτι, εγκαταλείποντας τη Νότια Γαλλία όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Στον πρώτο χρόνο της ζωής της η Guess κατάφερε να μπει, με…πολιορκητικό κριό τα τζιν -τα οποία από απαραίτητα στην γκαρνταρόμπα εργασίας στις ΗΠΑ μεταμορφώθηκαν σε μοδάτο ένδυμα-, σε όλα τα μεγάλα αμερικανικά πολυκαταστήματα, όπως τα Bergdorf Goodman, Bonwit Teller, Neiman Marcus και Saks Fifth Avenue.

Σήμερα λειτουργεί περίπου 1.680 καταστήματα παγκοσμίως σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία.

Πηγή: voria.gr

Exit mobile version