Χαραλαμπόπουλος: Τέλος η σεζόν για τον Έλληνα φόργουορντ, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Ο τραυματισμός του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο παιχνίδι της Τουρκ Τέλεκομ με τον Άρη, αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για 7-8 μήνες.
Πολύ άσχημα ήταν τα νέα που ήρθαν από τις εξετάσεις του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Ο διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τουρκ Τέλεκομ με τον Άρη στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου και οι εξετάσεις του έδειξαν ρήξη στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού του γονάτου.

Κάτι που σημαίνει πως μετά και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί, το διάστημα που θα παραμείνει εκτός θα είναι 7-8 μήνες. Με τον Χαραλαμπόπουλο έτσι να μένει εκτός για όλη τη σεζόν. Ο 27χρονος υπέγραψε το καλοκαίρι στην Τουρκ Τέλεκομ, μετακομίζοντας στο πρωτάθλημα Τουρκίας αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

Τη φετινή σεζόν ο Χαραλαμπόπουλος πρόλαβε να παίξει μονάχα σε δύο παιχνίδια για το EuroCup, μιας και το πρωτάθλημα στην Τουρκία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Έχοντας έτσι 7 πόντους και 6 ριμπάουντ κόντρα στη Λιετκαμπέλις και 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ στην αναμέτρηση με τον Άρη, έως ότου τραυματιστεί και αποχωρήσει.

Exit mobile version