ΠΑΟΚ: Το πρώτο βήμα στην Σουηδία κόντρα στη Μάλμε

@Photo credits: eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τη Μάλμε στη Σουηδία προκειμένου να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League (NS Prime, 20:00).

Μετά την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Σουηδία προκειμένου να θέσει τις βάσεις για νέα πρόκριση, αυτή τη φορά κόντρα στη Μάλμε (NS Prime, 20:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αποστολή βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (04/08) στη Σουηδία και πλέον γνωρίζει και τους αντιπάλους που θα έχει είτε περάσει, είτε αποκλειστεί. Στο πρώτο σενάριο, ο ΠΑΟΚ θα παίξει αντίπαλος με τον νικητή του Σπάρτα Πράγας – Στεάουα Βουκουρεστίου για μία θέση στο League Phase του Champions League.

Στο δεύτερο, για τα play off του Europa League, θα συναντήσει τον νικητή του Τσέλιε – Σάμροκ Ρόβερς, ωστόσο ο στόχος του Δικεφάλου δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να πάρει μαζί του στην αποστολή τόσο τον Ταρίκ Τισουντάλι όσο και τον Φέντορ Τσάλοφ που αποκτήθηκαν πριν λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Μπάμπα, Θυμιάνη, Τισγγάρα, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Αντρίγια, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ

Πρόγραμμα

Νόα – ΑΕΚ 19:00 (CS1)
Μάλμε – ΠΑΟΚ 20:00 (NS Prime)

Πηγή: gazzetta.gr

Exit mobile version