ΕΠΟ: Σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου, Μάκη Γκαγκάτση

Αλλαγή σελίδας στην προεδρία της ΕΠΟ καθώς σήμερα θα διεξαχθούν οι εκλογές από της οποίες θα αναδειχθεί νέος πρόεδρος ο μοναδικός υποψήφιος, Μάκης Γκαγκάτσης.

Η ΕΠΟ μπαίνει σε νέα εποχή καθώς ο Μάκης Γκαγκάτσης θα διαδεχθεί τον Τάκη Μπαλτάκο στην προεδρία της Ομοσπονδίας και σήμερα στις 10:00 είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Συνολικά 32 ΕΠΣ υπέδειξαν την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση, αριθμός που ξεπερνά το 50% του συνολικού αριθμού των ΕΠΣ. Αυτοί είναι οι ΕΠΣ Αργολίδας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ηλείας, Ημαθίας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Θράκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας – Λευκάδας, Ρεθύμνου, Τρικάλων, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

Η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ για την ανάδειξη του Προέδρου θα γίνει στο DIVANI APOLLON PALACE & THALASSO ενώ τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

«1. Δήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση, έχει συγκληθεί και συγκροτηθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Ο.
2. Ανάγνωση Καταλόγου εκπροσώπων των Ενώσεων – Μελών και έλεγχος απαρτίας της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.
3. Έγκριση θεμάτων ημερήσιας διάταξης.
4. Ομιλία Πρόεδρου Εκτελεστικής Επιτροπής.
5. Ορισμός τριών (3) εκπροσώπων μελών της, για τον έλεγχο των πρακτικών της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.
6. Ορισμός τριών (3) ψηφολεκτών.
7. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος που θα διοριστεί από τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών. Τα υπόλοιπα δύο (2) μέλη ορίζονται με ψηφοφορία από τους εκπροσώπους της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Εφόσον δεν διοριστεί ο κατά τα άνω δικαστικός αντιπρόσωπος ως Πρόεδρος, η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση ορίζει με ψηφοφορία και τα τρία (3) μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.
8. Εκλογή του Προέδρου, τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.
9. Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου της Ε.Π.Ο. στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.).»

Πηγή: gazzetta.gr

Exit mobile version