Μπαρτσελόνα: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζάστιν Άντερσον

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζάστιν Άντερσον, σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο.

Μετά την πρώτη του σεζόν στην Euroleague με την Βαλένθια, ο Τζάστιν Άντερσον φαίνεται να είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα και να πάει στην Μπαρτσελόνα.

Όπως, μάλιστα αναφέρει Ισπανός δημοσιογράφος, οι δύο πλευρές είναι στις τελικές φάσεις των διαπραγματεύσεων, καθώς η Μπάρτα θέλει να ολοκληρώσει την υπογραφή του παίκτη μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ έχει πολύ εμπειρία από το NBA, καθώς έχει αγωνιστεί για Μάβερικς, 76ερς, Χοκς, Νετς, Καβαλίερς και Πέισερς. Η καλύτερή του σεζόν ήταν το 2016-2017 με την φανέλα των Σίξερς, όταν μέτρησε 8.5 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ.

Πέρυσι ο Άντερσον έπαιξε την πρώτη του σεζόν σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση με την Βαλένθια. Είχε κατά μέσο όρο 6.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ για 3.8 PIR σε 18:38 λεπτά ανά παιχνίδι σε 18 παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα έχει ακόμα πολύ δουλειά για να ενισχυθεί σημαντκά. Έχει κάνει το μπαμ με την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, αλλά πέρα από αυτό δεν έχει κάνει κάποια άλλη κίνηση. Η ομάδα έφερε καινούριο προπονητή στο όνομα του Χοάν Πεναρόγια.

Πολλές φορές η Μπάρτσα ήρθε πολύ κοντά σε υπογραφές παικτών αλλά δεν τα κατάφερε. Πήγε να κλέψει τον Μάριο Χεζόνια από την Ρεάλ, αλλά η υπόθεση ναυάγισε, όπως και με τον Ντίλαν Οσετκόφσκι.

*Επιμέλεια Κειμένου: Στέλιος Ελιοδώρου, Πηγή: basketball-news.gr

Exit mobile version