Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μεγάλη έκταση – Ήχησε το 112-Σηκώνονται εναέρια (φώτο – βίντεο)

facebook

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση στον Τρίλοφο της Θεσσαλονίκης, σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται και εναέρια μέσα.
Στα κινητά των κατοίκων ήχησε στις 13.40 το μεσημέρι της Πέμπτης (18/7) το 112 ενημερώνοντας για τη φωτιά, καθώς πολύ κοντά στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες.

Όπως αναφέρει το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας, η φωτιά έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Πλαγιάρι και Τρίλοφο, καίγοντας ξερά χόρτα, ενώ καλεί τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Αμέσως μετά «τουίταρε» και η Πυροσβεστική, επιβεβαιώνοντας για τα εναέρια μέσα.

Στο σημείο επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 12 οχήματα, υδροφόρες και δυνάμεις του δήμου Θέρμης, ενώ από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Σε πλήρη εξέλιξη η αγωνιώδης μάχη των πυροσβεστών για την κατάσβεση, ενώ κάτοικοι και δημοτική αρχή παραμένουν στο πόδι.

Με πληροφορίες από: grtimes.gr, voria.gr

Exit mobile version