Έκλεβαν αυτοκίνητα και φορτηγά σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ημαθία – Ταυτοποιήθηκε 33χρονος

Στην εξιχνίαση κλοπών αυτοκινήτων και φορτηγών από διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησαν οι Αρχές οι οποίες ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 33χρονο.

Συγκεκριμένα, η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και φορτηγών από διάφορες περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Ημαθίας.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος ημεδαπός – μέλος συμμορίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω ενεργώντας με συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου 2021 έως αρχές Ιουλίου 2021, αφαίρεσαν επτά (7) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και φορτηγά είτε χρησιμοποιώντας αντικλείδια είτε παρακάμπτοντας με τεχνικά μέσα τον εγκέφαλο του οχήματος, τα οποία στη συνέχεια μετέφεραν σε συγκεκριμένα σημεία απόκρυψης σε οικισμό του Δήμου Θερμαϊκού προκειμένου να καταστήσουν δυσχερή τον εντοπισμό τους.

Σημειώνεται ότι έξι (6) εκ των αφαιρεθέντων οχημάτων ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες του ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Πηγή: grtimes.gr

Exit mobile version