Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή που είχε γίνει στις φυλακές Κορυδαλλού στα τέλη του περασμένου Ιουνίου και είχε ως κατάληξη ένας 35χρονος Αλβανός να πέσει νεκρός και ακόμη ένας 46χρονος να τραυματιστεί εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr.

Στο βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνεται η στιγμή που δύο κρατούμενοι προσεγγίζουν τον 35χρονο Αλφόνσο Ντότσι και του επιτίθενται με μαχαίρι.

Δείτε το βίντεο:

Ο κρατούμενος που έπεσε νεκρός ήταν 35 ετών και είχε καταδικαστεί για δύο δολοφονίες.

Ειδικότερα, ο 35χρονος είχε σκοτώσει στη διάρκεια ληστείας έναν επιχειρηματία στη Δυτική Αττική το 2017 και λίγο αργότερα μια ηλικιωμένη γυναίκα, επίσης στη διάρκεια ληστείας. Το 2018 στη διάρκεια μεταγωγής του στην Κρήτη είχε αποδράσει από το πλοίο και είχε συλληφθεί δύο ημέρες αργότερα ταμπουρωμένος σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ.

Ποιος είναι ο 35χρονος που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

Σκληρός ποινικός, δολοφόνος, ληστής, δραπέτης και πλέον νεκρός. Ο λόγος για τον 35χρονο Αλβανό που έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Ντότσι, αν και νέος σε ηλικία, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εμπλακεί σε σωρεία σοβαρών ποινικών αδικημάτων, μεταξύ αυτών και ανθρωποκτονίες, με τους γνωρίζοντες τα πράγματα να κάνουν λόγο για έναν αδίστακτο άνθρωπο που δεν το είχε σε τίποτα να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή. Άλλωστε τα εγκλήματα που τον βάρυναν είναι ενδεικτικά.

Το 2017 ο 35χρονος είχε βάψει τα χέρια του με αίμα δύο φορές κατά τη διάρκεια ισάριθμων ληστειών. Η πρώτη ήταν όταν δολοφόνησε έναν ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου στη Δυτική Αττική, ενώ η δεύτερη όταν πήρε τη ζωή μίας ηλικιωμένης γυναίκας πάνω στη προσπάθειά του να τη ληστέψει. Ειδικότερα ο Ντότσι είχε χτυπήσει με όπλο τη γυναίκα στο κεφάλι τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Το 2018 εκτός από δολοφόνος έγινε και δραπέτης καθώς, κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στην Κρήτη, κατάφερε να αποδράσει από το πλοίο. Τελικά εντοπίστηκε δύο ημέρες αργότερα και συνελήφθη σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ.

Υπενθυμίζεται πως η άγρια συμπλοκή ξέσπασε στις φυλακές λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κάλεσαν τους κρατούμενους να μπουν στα κελιά τους. Κάποιοι συμφώνησαν και κάποιοι αντέδρασαν λόγω της έντονης ζέστης. Αυτή ήταν και η αφορμή. Κάπως έτσι ξεκίνησε καβγάς μεταξύ των κρατουμένων που εξελίχθηκε σε φονική συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Πηγή: protothema.gr

Exit mobile version