O 13χρονος Μουδανιώτης Τάσος Παυλίδης για 2η συνεχόμενη χρονιά στους παγκόσμιους τελικούς ΚΑΡΤ της SODI

Ένας νέος προορισμός για τους καλύτερους οδηγούς SWS του κόσμου. Στη 12η χρονιά του ο θεσμός SWS θα κατευθυνθεί στο Βέλγιο και το περίφημο “Home of champions” στο Genk από τις 3 έως τις 6 Ιουλίου 2024.

Η πίστα μήκους 1360 μέτρων,όπου μεγάλωσε ο σημερινός πρωταθλητής της Formula 1 Max Verstappen, θα υποδεχτεί περισσότερους από 400 οδηγούς από όλο τον κόσμο σε 4 ημέρες έντονου ανταγωνισμού. Οι οδηγοί θα χωριστούν σε 5 κατηγορίες με τους νεότερους να αγωνίζονται για τον τίτλο στην κατηγορία Junior Kids Cup.

Ο 13χρονος Τάσος Παυλίδης με καταγωγή από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής ο οποίος θα συμμετέχει στην συγκεκριμένη κατηγορία κατάφερε να προκριθεί στους παγκόσμιους τελικούς αφού πρώτα διακρίθηκε σε εθνικό επίπεδο κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία του. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του Τάσου σε μια διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας αφού πέρσι είχε λάβει μέρος στην αντίστοιχη διοργάνωση που είχε γίνει στη Σλοβακία.

Φέτος αρωγοί στην προσπάθεια του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής(ευχαριστίες στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του),ο δήμαρχος και ο Δήμος Νέας Προποντίδας, η εταιρία Χρ. Διαμαντόγλου & Σια ο.ε., η zero web & graphics, το cafe dejavu και οι #GRSTR.

Καλή επιτυχία Τάσο!

Instagram:@pavlidis_anastasios

Exit mobile version